Παρέμβαση Παναθηναϊκού κατά ΠΑΟΚ: Ζητά αφαίρεση τριών βαθμών!

Από metrosport.gr: Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση για τα γεγονότα του τελικού Κυπέλλου ζητώντας αφαίρεση βαθμών από τον Δικέφαλο!
Πηγή: metrosport.gr
Παρέμβαση Παναθηναϊκού κατά ΠΑΟΚ: Ζητά αφαίρεση τριών βαθμών!

Κλιμακώνει τον πόλεμο κατά του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά μέσω του πρόσφατου τελικού του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν επίσημη παρέμβαση κατά του Δικεφάλου στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια που έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η υπόθεση εκδικάζεται αύριο (25/5) και ο Παναθηναϊκός ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών -μόνο- από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κι όχι από την Ένωση.

Βάσει της πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου. Ομως στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν για την υπόθεση, βάσει της συμπληρωματικής έκθεσης του παρατηρητή και της Αστυνομίας.

Στην ενημέρωσή της για τις αυριανές κλήσεις στην Πειθαρχική η ΕΠΟ αναφέρει:

5. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ( ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 06/5/2017)
Κλήση: ΠΑΕ ΑΕΚ
Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κλήση: LUBOS MICHEL –Τεχνικός Διευθυντής
Εξ Αναβολής

6. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 27/4/2017)
Κλήση: ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΑΤΟΣ
Εξ Αναβολής

11. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επί της από 11/5/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ (ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 της 6/5/2017).
Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κλήση: ΠΑΕ ΑΕΚ
TAGS: Κύπελλο

Διαβάστε ακόμη...