Ηχηρές παρεμβάσεις ΠΑΟΚ στις διαδοχικές δικαστικές μάχες

Από metrosport.gr: Το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου ετοιμάζεται για την πιο καυτή του εβδομάδα με τρεις πολύ σημαντικές υποθέσεις.
Πηγή: metrosport.gr
Ηχηρές παρεμβάσεις ΠΑΟΚ στις διαδοχικές δικαστικές μάχες

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι καυτή και από δικαστικής πλευράς για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν τρεις σοβαρές υποθέσεις που θα εκδικαστούν αρχής γενομένης από σήμερα.

Στον αθλητικό δικαστή της Λίγκας θα εξεταστεί η διακοπή του αγώνα της Λεωφόρου, για την οποία ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και οι νομικοί του Δικεφάλου ετοιμάζουν ηχηρή παρέμβαση. Παράλληλα θα γίνουν και οι απολογίες του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Αύριο υπάρχει η εκδίκαση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς, η υπόθεση από την οποία μπορεί να προκύψει αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμός από τους «ερυθρόλευκους» και να ανοίξει η προοπτική τίτλου για τον Δικέφαλο. Και γι' αυτή την υπόθεση, υπάρχει παρέμβαση του ΠΑΟΚ.

Τέλος, την Πέμπτη υπάρχει η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει υπέρ του την συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή και αυτή της Αστυνομίας για να υποστηρίξει αυτό που είδαν όλοι, ότι τα σοβαρής έκτασης επεισόδια έγιναν πριν την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο. Μαζί θα γίνει και η απολογία του Λούμπος Μίχελ για όσα είπε στον τέταρτο διαιτητή. Φυσικά, υπάρχει και η απολογία του Μάτος, μετά τη δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη...