Μιλιένοβιτς: Είχα πρόβλημα από την προετοιμασία

Απο basketplus.gr : Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς που φυσικά δεν θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ ξανά μίλησε στην Σέρβικη ιστοσελίδα B92.net και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγιείας που αντιμετώπισε την σεζόν που τελείωσε:
Πηγή: basketplus.gr
Μιλιένοβιτς: Είχα πρόβλημα από την προετοιμασία

«Δεν είμαι ικανοποιημένος αφού όλη την χρονιά έπαιξα τραυματίας. Είχα μυικό πρόβλημα στον ώμο, αυτό συνέβη στην προετοιμασία και έμεινε όλη την χρονιά" σχολίασε ο Σέρβος γκαρντ και πρόσθεσε:

"Δενμπορούσαμε να βορύμε που είναι το πρόβλημα, πότε έγινε και τι χρειάζεται για να ξεπεραστεί. Ο ρυθμός ήταν εξοντωτικός Τετάρτη-Σάββατο και δεν υπήρχε χρόνο για θερπαεία και αποκατάσταση. Πήρε χρόνο το πρόβλημα και ένοιωθα όλο και πιο πολύ τα επακόλουθα, φτάνντας στο τέλος να πάρω δύο εβδομάδες άδεια για να θεραπευτώ» σημείωσε ο Μιλιένοβιτς, που αποφεύγει να μιλήσει για την θέση του στην ομάδα όλη την σεζόν: «Είχα τραυματισμό όλη τη χρονιά και δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ γιατί πονούσα όταν έπαιζα»

Ακμα ο Μιλιένοβιτς αναφέρθηκε στον Νίκολα Τζόκιτς, τον πρώην συμπαίκτη τους την Μέγκα Λεκς που εντυπωσίασε φέτος στο ΝΒΑ. «Μιλήσαμε πριν 20 μέρες όταν ήταν στο Μεξικό για διακοπές. Είχε τρομερή σεζόν. Ξυπνάς το πρωί, βλέπεις τις επιδόσεις του και νομίζεις δεν είναι αληθινές» σημείωσε ο «Νένο», προσθέτοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που έκανε φέτος, χαίρομαι που είναι ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα με τα οποία έπαιξα μαζί. Τρομερός για το ύψος του… Δεν περίμενα τόσο νωρίς να γίνει ηγέτης στο Ντένβερ, σημείο αναφοράς της ομάδας. Πιστεύω ότι θα κτιστεί γύρω του η ομάδα του χρόνου, εμείς οι πρώην συμπαίκτες του δεν μπορύμε πλέον να λέμε ότι… παίξαμε μαζί του» είπε ταπεινά και με χιούμορ ο Μιλιένοβιτς.

Και τέλος σχολίασε την πρώην ομάδα του την Μέγκα Λεκς που παίζει στο 2ο στάδιο της Λίγκα στην Σερβία και ηττήθηκε προχθές σπό την Παρτιζάν στην έδρα της. «Έχασε την ευκαιρία να κερδίσει την Παρτιζάν αλλά πιστεύω ότι η ομάδα του Μιλόσεβιτς μπορεί να είναι την επόμενη σεζόν στην Αδριατικη Λίγκα. Είδα το ματς με την Παρτιζάν, αν κέρδιζε θα έκανε μεγάλο βήμα για μια θέση στην Αδριατική. Μπορεί να το πετύχει στα πλέι οφ, έχει βελτιωθεί πολύ. Στεναχωρήθηκα με την ήττα, μια νίκη θα σήμαινε πολλά, αλλά υπάρχει και εντός έδρας ματς με την FMPκαι με νίκη θα είναι σε καλό δρόμο. Δεν υποτιμώ την ομάδα του Νίκολιτς αλλά το λέω γιατί ηττήθηκε εντός έδρας από την Ζελέζνικ…» εξήγησε ο 24χρονος γκαρντ που κατέληξε:

«Το συμβόλαιο μου με τονξ ΠΑΟΚ τελείωσε, θα μιλήσω με τον ατζέντη μου για την επόμενη σεζόν. Στόχος μου είναι το καλοκαίρι να θεραπευτώ 100% και να είνμαι υγιής την επόμενη σεζόν, στην οποία ούτε που θα είμαι ξέρω ούτε τι ρόλο θα έχω. Η υγεία έρχεται πρώτη… Μετά όλα θα είναι ανάλογα της ποιότητας που έχεις, θα πας στο επίπεδο στο οποίο ανήκεις”.

Διαβάστε ακόμη...