Γιαννούλης: «Το Κύπελλο αυτό είναι μόνο η αρχή, θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Από sdna: Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για την εμπειρία του δανεισμού του στην Ανόρθωση και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Γιαννούλης: «Το Κύπελλο αυτό είναι μόνο η αρχή, θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Κύπρος είναι μια πολύ καλή εμπειρία και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει προοπτικές για κάθε νεαρό παίκτη. Είχα κάποιες δυσκολίες στην αρχή, όσον αφορά την προσαρμογή μου γιατί είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όμως προσαρμόστηκα και έχω αρχίσει να παίρνω τα παιχνίδια που επιθυμώ».

Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα για τα δεδομένα της Κύπρου, αυτό βοηθάει και τη δική σου προσπάθεια;

«Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό βοηθάει. Θα έπρεπε να προσαρμόζομαι σε συνθήκες ΠΑΟΚ κι αυτό κάνω, οπότε η Ανόρθωση είναι σαν ένας ΠΑΟΚ στην Κύπρο κι αυτό με βοηθάει».

Ήταν αυτό στο σκεπτικό του δανεισμού σου εκεί; Δηλαδή να πας σε μια μεγάλη ομάδα ώστε να προσαρμοστείς κατάλληλα για να επιστρέψεις σε μια άλλη μεγάλη ομάδα:
«Σίγουρα το είχα αυτό στο μυαλό μου, γι’ αυτό και επέλεξα την Ανόρθωση, η οποία είναι μεγάλη ομάδα και έχει πίεση και αυτό είναι καλό ώστε να προσαρμοστώ στα δεδομένα του ΠΑΟΚ».

Πώς ένιωσες που είδες τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το κύπελλο: «Χάρηκα πραγματικά με την ψυχή μου αν και στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν εκεί. Είχα δει τι προσπάθεια γίνεται για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και νομίζω πως η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ».

Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν σε θέση να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα;

«Αν δεν είχε κάποιες ατυχίες, όσον αφορά το σκοράρισμα σε μια περίοδο, αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για έναν ΠΑΟΚ που θα είχε κάνει «νταμπλ». Το Κύπελλο αυτό, είναι μόνο η αρχή. Από τη νέα σεζόν, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και στο πρωτάθλημα.

Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ κατά τη γνώμη σου;

«Σίγουρα είναι συλλογική προσπάθεια, αλλά 2-3 παιδία που ήρθαν ως μεταγραφές φέτος έχουν ξεχωρίσει, για παράδειγμα ο Μάτος και ο Μπίσεσβαρ. Γενικά όμως θα έλεγα ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ καλό σύνολο».


Θεωρείς ότι και για τον Ίβιτς ήταν πάρα πολύ σημαντική η σεζόν;

«Το ότι κατάφερε και πέτυχε μια κατάκτηση τίτλου στην πρώτη του χρονιά, ερχόμενος από την Κ20, δείχνει πάρα πολλά. Το μέλλον του είναι πολύ μεγάλο».

Ήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο στην Τούμπα. Θεωρείς ότι για σένα ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός και λίγες οι πιθανότητες να δείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα από τον Λέοβατς, ή και τον Κρέσπο ακόμη που πολλές φορές χρειάστηκε να παίξει αριστερό μπακ;

«Σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός. Είδα στο πρώτο εξάμηνο ότι δεν έπαιρνα τα παιχνίδια που ίσως ήθελα και έτσι αποφάσισα να φύγω δανεικός. Λέοβατς και Κρέσπο είναι πολύ καλοί παίκτες και πολύ έμπειροι σε σχέση με εμένα. Αλλά νομίζω πως μόνο καλό μου έκανε ο ανταγωνισμός, ασχέτως αν δεν πήρα πολλά παιχνίδια, βελτιώθηκα πολύ και το βλέπω αυτό στον εαυτό μου».

Τι σχόλια ακούς στην Κύπρο;

«Τα σχόλια είναι καλά αλλά εγώ θέλω να γυρίσω πίσω».

Διαβάστε ακόμη...