Επιβράβευση Σαββίδη σε Ιβιτς με νέο συμβόλαιο

Από metrosport.gr : Οι πριβέ συζητήσεις που άρχισαν από τον Ιανουάριο με τον Ιβάν Σαββίδη... ανεβάζουν κατηγορία τον νεαρό τεχνικό.
Πηγή: metrosport.gr
Επιβράβευση Σαββίδη σε Ιβιτς με νέο συμβόλαιο

Την ικανοποίησή του για το έργο του Βλάνταν Ίβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης την είχε δείξει στον ίδιο εδώ και καιρό. Από τις αρχές του νέου έτους είχαν κάνει τις πρώτες τετ-α-τετ επαφές για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και πλέον, μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να τον επιβραβεύσει.

Ουσιαστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα ο 40χρονος τεχνικός θα αλλάξει επίπεδο. Οι απολαβές του θα φτάσουν στα επίπεδα καταξιωμένων προπονητών, καθώς έπεισε ότι το αξίζει. Και δεν πρέπει να μπερδεύει κανέναν η απάντησή του σε συνέντευξη στη Σερβία: «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και έχω μια επιλογή για επέκταση για ακόμα έναν χρόνο. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, γιατί αυτή η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία και πρέπει να το σεβαστώ αυτό».

Το ισχύον συμβόλαιό του είναι τριετούς διάρκειας, αλλά με τη μορφή του 1+1+1, όπως κάνει, μετά την υπόθεση Δώνη ο Σαββίδης με όλους τους προπονητές. Υπάρχει μπάι-άουτ, υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση τη νέα σεζόν, όμως όλα αυτά θα αλλάξουν μετά τις τελικές επαφές που είχαν οι δύο άνδρες. Ο Σαββίδης του έδωσε, άλλωστε, τον ρόλο του στρατηγού το βράδυ της Κυριακής στα μπουζούκια όταν του ζήτησε πρωτιά στα πλέι οφ και μετά «σκληρή δουλειά για να παλέψουμε του χρόνου για το πρωτάθλημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νέα συμβόλαια θα κληθούν να υπογράψουν και οι συνεργάτες του Βλάνταν Ίβιτς που ο ίδιος έφερε στο τεχνικό τιμ, καθώς όλοι είχαν μονοετή.

Διαβάστε ακόμη...