«Σωστή κίνηση η ανανέωση συμβολαίου του Ίβιτς» (audio)

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και σχολίασε την πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου με τον Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
«Σωστή κίνηση η ανανέωση συμβολαίου του Ίβιτς» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ίβιτς: «Αλίμονο αν λέγαμε ότι έπρεπε να φύγει ο Βλάνταν Ίβιτς. Πριν από μήνες, όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό μετά την περιπέτεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, είχαμε πει ότι αυτό το καλό τέμπο με ρυθμό και νίκες πρέπει να ολοκληρωθεί με μια επιτυχία. Η επιτυχία αυτή ήρθε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια σε όλους και η ομάδα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία να συνεχίσει. Δεν χρειάζεται ούτε ο προπονητής να αλλάξει, ούτε για παίκτες να τρελαθούμε να φέρουμε καμιά δεκαριά».

Για το ποιον θεωρεί καλύτερο προπονητή για φέτος: «Όλοι οι υποψήφιοι προπονητές είναι πετυχημένοι φέτος. Εδώ που βρισκόμαστε είναι όλοι τους πετυχημένοι. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι κορυφαίος ο Ίβιτς, επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ, όμως, με τη δυναμική που έχει μπορεί να πάρει το Κύπελλο. Κάτι τέτοιο για την Ξάνθη ή τον Πλατανιά θα ήταν ένα θαύμα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, και ο βαθμός δυσκολίας για την Ξάνθη και τον Πλατανιά να φτάσουν εκεί που έφτασαν είναι τεράστια».

Για την ανάδειξη του Βλάνταν Ίβιτς σε κορυφαίο προπονητή: «Από τη στιγμή που πήρε το Κύπελλο ήταν φυσιολογικό να είναι ο κυρίαρχος. Είναι ένας νέος άνθρωπος που ασχολήθηκε για πρώτη φορά και, μάλιστα, με μια πολύ δύσκολη ομάδα. Και κατά γενική ομολογία τα πήγε πολύ καλά. Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ και ανανεώνει το συμβόλαιό του».

Για τα πλέι οφ που ξεκινούν: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το κερδίσει και από τη στιγμή που θα το κερδίσει θα γίνει το πρώτο φαβορί. Αν παίκτες και τεχνική ηγεσία ξεπέρασαν τον απόηχο των πανηγυρισμών και είναι έτοιμοι να συγκεντρωθούν σε αυτήν την διοργάνωση, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

Διαβάστε ακόμη...