«Δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί σας!»

Από inpaok.com : O Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες κάνει συνεχείς διαρροές αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και την συμφωνία της Super League με τον Ιβάν Σαββίδη για την κύρια χορηγία του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί σας!»

«Με την επικοινωνιακή πολιτική των διαρροών του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ δεν θα ξανασχοληθεί. Εκείνοι ξέρουν αν και πόσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας τους, ας τους κρίνουν οι υπόλοιποι παράγοντες, ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού. Για εμάς οι προσπάθειές τους είναι αδιάφορες», έλεγαν άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Να τονίσουμε πως η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έστειλε στον όμιλο Σαββίδη ένα προσχέδιο συμβολαίου copy paste του ΟΠΑΠ. Η Σουρωτή ή το Μακεδονία Παλλάς όμως δεν είναι κρατικές εταιρίες και χρειάζονται άλλες διασφαλίσεις.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι πως οι διαπραγματεύσεις με το νομικό και το εμπορικό τμήμα της Λίγκας κράτησαν μέχρι τις αρχές Απριλίου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος να διαφημιστούν όπως πρέπει οι εταιρίες.

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι άνθρωπος που αθετεί το λόγο του, πόσο μάλλον τα συμβόλαια που υπογράφει.

Η πλευραά του Δικεφάλου αναφέρει πως πρέπει γίνει μια κουβέντα με την διοίκηση της Super League για το κατά πόσο είναι αποδεκτό η σύμβαση να επεκταθεί ώστε να πρόκειται ουσιαστικά και τυπικά για μια διετή συμφωνία, όπως εξαρχής πρότεινε ο κ. Σαββίδης

Διαβάστε ακόμη...