16 διαφορετικοί σκόρερ!

Από inpaok.com: Ακόμα μια ποδοσφαιρική σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τους στόχους του ΠΑΟΚ ακόμα να μην έχουν κριθεί, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και την πρώτη θέση των play off.
Πηγή: inpaok.com
16 διαφορετικοί σκόρερ!

Την φετινή χρονιά ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη επίδοση, καθώς 16 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, έχουν γράψει το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο, είτε στην Ευρώπη.

Αυτοί που... οδηγούν τον πίνακα των σκόρερ είναι ο Λέο Μάτος και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχουν σημειώσει από επτά γκολ, με τους Γιάννη Μυστακίδη, Δημήτρη Πέλκα και Εβγέν Σάχοφ, να ακολουθούν με έξι τέρματα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ευθύμης Κουλούρης έχουν από πέντε γκολ, ενώ Μπίσεσβαρ και Τζάλμα τέσσερα.

Ο Πέντρο Ενρίκε έχει σημειώσει τρία γκολ, με τους Στέλιο Κίτσιου και Μαρίν Λέοβατς να έχουν από δύο τέρματα. Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης κλείνουν την δεκαεξάδα των σκόρερ, έχοντας σημειώσει ένα γκολ.

Διαβάστε ακόμη...