Πιστεύει τον Λημνιό ο Ίβιτς, εύχομαι να καθιερωθεί»

Από metrosport.gr : Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Πιστεύει τον Λημνιό ο Ίβιτς, εύχομαι να καθιερωθεί»

Το θετικό της μεταγραφής του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο ίδιος ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει να τον πιστεύει.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι ο νεαρός άσος είναι ένα πραγματικό ταλέντο και ευχήθηκε να ενσωματωθεί γρήγορα στον ΠΑΟΚ και να μπορέσει να δείξει την αξία του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός και τώρα θα έρθει και σε εμάς με την Εθνική Ελπίδων. Χαίρομαι για τη δήλωση του Ίβιτς. Είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, ένα πραγματικό ταλέντο. Εύχομαι να μπορέσει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα ενσωματωθεί σύντομα για να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του.

Πρόκειται για μια μεταγραφή ρεκόρ αλλά το θετικό είναι τον πιστεύει ο Ίβιτς. Έχει παίξει με τον Ατρόμητο σε όλα τα παιχνίδια αλλά και στις εθνικές. Ότι καλύτερο υπάρχει από τους νέους.

Σίγουρα τον πίστευα και τον πιστεύω. Ξεχώριζε, είναι ένα παιδί προσιτό και με πολύ καλό χαρακτήρα. Στάθηκε αρωγός στην εθνική και έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλό παιδί».

Διαβάστε ακόμη...