Στην Κρήτη για το διπλό!

Από inpaok.com: Η αποστολή του μπασκετικού ΠΑΟΚ, μετά από ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι από την Τενερίφη, έφτασε στην Κρήτη και το Ρέθυμνο αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/3).
Πηγή: inpaok.com
Στην Κρήτη για το διπλό!

Οι ασπρόμαυροι αναχώρησαν νωρίς το πρωί από τα Κανάρια Νησιά και μετά από δύο στάσεις σε Μαδρίτη και Αθήνα, αφίχθησαν στα Χανιά αργά τη νύχτα κι απο εκεί κατευθύνθηκαν οδικώς στο Ρέθυμνο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (11/3) στις 16:00, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο «Μ. Μερκούρη» στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

O Kιθ Κλάντον έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και ειδική θεραπεία, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό του αστράγαλο στην αναμέτρηση με την Τενερίφη και δεν υπολογίζεται για το κρίσιμο ματς με τους Κρητικούς.

Αντιθέτως, ο Νέιθαν Σόμπι αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα, αφού συνάντησε τους νέους του συμπαίκτες το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα και ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Κρήτη.

Τέλος, το απόγευμα το Παρασκευής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στο γήπεδο του Ρεθύμνου κι ο νεοαποκτηθείς Αυστραλός γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί για πρώτη φορά, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...