Ο Ελευθεριάδης δεν "κατεβαίνει" ούτε στην ΕΠΣ Πιερίας!

Από sdna.gr: Ο άνθρωπος που φιλοδοξούσε να συνεχίσει το... θεάρεστο έργο των Σαρρή-Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ, φαίνεται ότι δεν θα είναι υποψήφιος ούτε στις εκλογές της Ένωσής του!
Πηγή: sdna.gr
Ο Ελευθεριάδης δεν "κατεβαίνει" ούτε στην ΕΠΣ Πιερίας!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Κατερίνης, είναι πλέον «οριστικό και επίσημο, ότι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας ανακοίνωσε σε έκτακτη συνεδρίαση της τοπικής ΕΠΣ ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου»!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ελευθεριάδη, τον άνθρωπο που επέλεξε το αμαρτωλό «σύστημα ΕΠΟ» για να συνεχίσει το έργο των Σαρρή και Γκιρτζίκη, «κατεβάζοντάς» τον ως υποψήφιο στις εκλογές της ομοσπονδίας απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Σύμφωνα με σάιτ και μπλογκς της Πιερίας, ο κ. Ελευθεριάδης δεν πρόκειται να κατέλθει τελικά ως υποψήφιος ούτε στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας που είναι προγραμματισμένες για τις 20 Μαρτίου. Και αυτό, διότι φαίνεται σίγουρη η ήττα από τον αντίπαλό του, Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος πρόσκειται στην «παράταξη Γραμμένου».

Ο ίδιος ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, διαψεύδει την είδηση και υποστηρίζει ότι τελικά θα «κατέβει» στις εκλογές, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, έχει λίγη σημασία αυτό...

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο Γιάννης Συμεωνίδης έχει αέρα νίκης ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Πιερίας, αφού λέγεται πως τον στηρίζουν περίπου τα 40 από τα 58 σωματεία του Νομού. Πράγμα που αν επιβεβαιωθεί, ο Ελευθεριάδης θα μπει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...

Και αυτό, διότι αν και σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΠΟ δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πρόεδρος Ένωσης για να είναι υποψήφιος πρόεδρος για την ομοσπονδία (αρκεί να σε προτείνει ένας συγκεκριμένων αριθμός Ενώσεων), όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο Ελευθεριάδης δεν θα μπορεί να σταθεί ποτέ απέναντι στον Γραμμένο, όταν δεν θα μπορεί να κερδίσει ούτε τις εκλογές της τοπικής του Ένωσης!

Μ' αυτά και μ' αυτά, δεν αργεί η στιγμή που θα επιβεβαιωθεί αυτό που εξ αρχής φωνάζαμε: Ό,τι ο Βαγγέλης Γραμμένος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, έχοντας την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων και φυσικά του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...