ΠΑΟΚ σ' αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, τέτοιες κίτρινες δεν έφαγε κανένας

Aπό metrosport.gr: Ο Δικέφαλος είχε πάντα στις τάξεις του παίκτες που μπορούσαν να κάνουν το... απρόβλεπτο. Όχι μόνο για το καλό της ομάδας τους
Πηγή: metrosport.gr
ΠΑΟΚ σ' αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, τέτοιες κίτρινες δεν έφαγε κανένας

Αφορμή για το θέμα αποτελεί η κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς που... ξεχάστηκε και μπήκε στο παιχνίδι χωρίς να πάρει ποτέ άδεια. Και θυμηθήκαμε πολλά. Πάρα πολλά...

Φυσικά θυμηθήκαμε κάρτες και αποβολές για... ξύλο με τον Γκαρσία να μας προσφέρει μία από τις κορυφαίες κόντρα στον Σιμάο.

Θυμηθήκαμε τον Κονσεϊσάο να αποβάλετε γιατί πέταξε ένα ρολό χαρτί στον κόσμο του Άρη

Θυμηθήκαμε το ασύλληπτο ξέσπασμα του Χακόμπο

Κυρίως, όμως θυμηθήκαμε στιγμές και κίτρινες που... κλάψαμε από τα γέλια. Επιπέδου Λέοβατς που δεν κόστισαν και στον ΠΑΟΚ.

Αν υπήρχε top 10, ο Ετό θα έπαιρνε εύκολα το no 1 γιατί τιμωρήθηκε με κίτρινη γιατί είχε ένα μπουκάλι νερό στο... σορτσάκι εν ώρα αγώνα!

Δείτε στο 0.38

Στις 4 Φεβρουαρίου 2009, σε ένα ματς Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο Σωτήρης Μπαλάφας δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον Τάσο Κάκκο, ενώ έκανε ζέσταμα πίσω από τη μια εστία επειδή του φώναξε «Κόρνερ είναι ρε, δεν το βλέπεις;»

Και επειδή ο Σωτήρης Μπαλάφας είναι μια κατηγορία μόνος του να σας θυμήσουμε και την αποβολή του στα... πέναλτι εναντίον του Άρη γιατί έβγαλε τη φανέλα του.

Δείτε το βίντεο στο 2.26.30

Διαβάστε ακόμη...