«Να συνεχιστεί η δυναστεία μου!»

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ιστορίας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ο Κεν Μπάρλοου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Δικεφάλου με τα Τρίκαλα στο Παλατάκι.
Πηγή: inpaok.com
«Να συνεχιστεί η δυναστεία μου!»

Ο γιος του, Κέλσι αγωνίζεται με την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας και με αφορμή την παρουσία του στο PAOK Sports Arena, ο μεγάλος βετεράνος καλασθοσφαιριστής μίλησε στο INPAOK. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον αγώνα του γιου του με αντίπαλο τον Δικέφαλο, την προοπτική να τον δει μια μέρα να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και τα συναισθήματα του ίδιου κάθε φορά που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά ο Κεν Μπάρλοου είπε:

«Nιώθω καταπληκτικά που θα αγωνιστεί ο γιος μου, απέναντι στον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ. Ό,τι κι αν συμβεί σήμερα δεν θα χάσω.»

Για την περίπτωση να αγωνιστεί ο γιος του στον Δικέφαλο:

«Θα ήταν θαυμάσιο!Θα ήταν σαν να γινόταν πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο. Επίσης για τον Κέλσι θα ήταν μία πολύ μεγάλη εμπειρία και θα είμαι πολύ χαρούμενος, εφόσον συνεχιστεί η ... δυναστεία της οικογένειάς μου στον ΠΑΟΚ».

Για το αν παρακολουθεί τους φετινούς αγώνες των ασπρόμαυρων:

«Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ζωντανά αγώνες του ΠΑΟΚ, ωστόσο ενημερώνομαι πάντα μέσω των social media για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις, ενώ παρακολουθώ εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες.»

Για τα συναισθήματά του, όποτε επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη:

«Η πόλη είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα καταπληκτικά χρόνια στην ομάδα κι είναι μεγάλη μου χαρά, όποτε έχω την ευκαιρία να επιστρέφω και να συναντώ παλιούς φίλους αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...