Πετρίδης: «Επιβάλλεται να γίνει στο Παλατάκι το Final Four»!

Από paok24.com:Παίρνοντας μια πανάξια πρόκριση μέσα στην έδρα του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει στο Final Four του Κυπέλλου και πλέον στο προσκήνιο έρχεται το που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις.
Πηγή: paok24.com
Πετρίδης: «Επιβάλλεται να γίνει στο Παλατάκι το Final Four»!

Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24 σε παλαιότερο ρεπορτάζ, η ΟΧΕ θέλει να κάνει την διοργάνωση στην Κοζάνη ή την Δράμα. Ωστόσο αυτό το γεγονός έφερε αντιδράσεις στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία και έχει ξεκινήσει τις κινήσεις ώστε να γίνει η διοργάνωση στο Παλατάκι.

«Το Final Four επιβάλλεται να γίνει στο Παλατάκι για την καλύτερη διαφήμιση του αθλήματος. Είναι το μόνο μεγάλο γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει αυτή την διοργάνωση και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην ασφάλεια που απαιτείται. Επίσης σε άλλο μέρος εκτός από την Θεσσαλονίκη θα πρέπει να γίνουν τέσσερις μετακινήσεις των ομάδων, ενώ αν γίνει εδώ, τότε θα χρειαστεί μόνο ο Πανελλήνιος να ανέβει» δήλωσε λίγο πριν στο PAOK24 ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να έχουν συνάντηση με τους αντίστοιχους της ΚΑΕ, καθώς θα πρέπει η μπασκετική ομάδα να συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό διότι θα χρειαστούν τρεις ημέρες για την διοργάνωση, την ώρα που θα έχει και το μπασκετικό τμήμα αγωνιστική υποχρέωση για την Α1.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Final Four αναμένεται να προγραμματιστεί στις 25-26/03.

Διαβάστε ακόμη...