Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ εάν είναι σοβαρός

Από metrosport.gr : Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου μίλησε για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ εάν είναι σοβαρός

Την άποψη ότι οι παίκτες του Ηρακλή θα αφήσουν τα προβλήματα εκτός γηπέδου και θα μπουν για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο Έλληνας άσος υποστήριξε ότι το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι και μόνο εάν ο Δικέφαλος είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει βάθος στο ρόστερ και για αυτό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να είναι τόσο ποιοτικός σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να έρθει η κοιλιά αλλά θα πρέπει να το δεχτεί ο κόσμος γιατί είναι κάτι αναμενόμενο με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό θα περάσει όμως γρήγορα γιατί έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ. Εάν έρθει αυτή η κοιλιά θα είναι μικρή και όχι μεγάλη».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα ντέρμπι. Δεν έχει σημασία ότι ο Ηρακλής αντιμετωπίζει προβλήματα γιατί οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάνε όλα. Θα μπουν αφήνοντας έξω τα προβλήματα και με στόχο να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εάν είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό: «Η άποψη μου είναι το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Όσο και να πλησιάσει μένουν λίγες αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Υπάρχει όμως ο στόχος του Κυπέλλου που μπορεί να κατακτήσει. Ο ΠΑΟΚ να είναι συγκεντρωμένος και να κερδίσει το Κύπελλο και να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη βαθμολογία».

Για το εάν σκέφτεται την επιστροφή: «Είναι πολύ νωρίς. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια ομάδα και προσπαθώ για να σωθεί η ομάδα επειδή βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Το καλοκαίρι βλέπουμε. Ποτέ μη λες ποτέ».

Διαβάστε ακόμη...