Μάιερ: «Τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Για την αυριανή ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ για την φάση των «32» του Europa League μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε, Μαξ Μάιερ και στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που έγινε.
Πηγή: sdna.gr
Μάιερ: «Τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε:

Για την κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Όλοι νιώθουμε κούραση σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι. Η επιβάρυνση θα είναι μεγάλη για όλους τους παίκτες στην ομάδα.

Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν παίζω σε κάθε παιχνίδι, όμως ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος πάντα. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα βασικός, αλλά όταν σου δοθεί η ευκαιρία πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε ότι: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα νοκ-αουτ ματς και μια γιορτή για τους οπαδούς μας».

Ρωτήθηκε και αυτός για τα μέτρα ασφαλείας: «Στον πρώτο αγώνα δεν κατάλαβα πολύ τι ακριβώς έγινε. Αύριο ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε τα υπόλοιπα δε τα συζητάμε».

Για το ποιος είναι ο πιο εύκολος δρόμος για την Σάλκε ώστε να συνεχίσει και του χρόνου στην Ευρώπη, είπε: «Ο πιο γρήγορος δρόμος είναι μέσω του γερμανικού κυπέλλου. Φυσικά και μέσω του πρωταθλήματος που δεν το έχουμε ξεγράψει. Έχουμε μπροστά μας και το Europa League που πρέπει να φτάσουμε στην κατάκτηση του για να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για του χρόνου».

Διαβάστε ακόμη...