Πετάει για Γερμανία ο ΠΑΟΚ! (pics)

Από arenafm.gr: Στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η αποστολή του «Δικεφάλου», αφού για τις 10:30 έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση με προορισμό την Γερμανία
Πηγή: arenafm.gr
Πετάει για Γερμανία ο ΠΑΟΚ! (pics)

ενόψει της ρεβάνς (22/2, 19:00) με την Σάλκε για την φάση των «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Σάλκε παρά τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, στον τραυματία Κάνιας, όπως και στους Πρίγιοβιτς-Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Παρ' όλα αυτά, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μετά το 0-3 της Τούμπας.

Θυμηθείτε την αποστολή: Γλύκος , Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Δεληγιαννίδης ,Κίτσιου , Μαλεζάς , Κρέσπο , Πούγγουρας , Χατζηισαΐας , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ενρίκε , Κάμπος , Ουάρντα ,Κουλούρης , Αθανασιάδης

Την αποστολή συνοδεύουν και οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μάλαμας Τεβεκέλης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα, είναι το γεγονός πως με άλλες πτήσεις ταξιδεύουν και φίλοι του Δικεφάλου, προκειμένου να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο την ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο πριν από την αναχώρηση της ομάδας...

Διαβάστε ακόμη...