«Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μας ζήτησε το πρωτάθλημα και…»

Απο paok24.com : Σχεδόν έναν χρόνο μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ( στις 9 Μαρτίου λύθηκε το συμβόλαιο του), ο Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε και πάλι στην παρουσία του στον «Δικέφαλο».
Πηγή: paok24.com
«Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μας ζήτησε το πρωτάθλημα και…»

Αυτή τη φορά ο Κροάτης τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το... ελληνικό προπονητικό παρελθόν του, στη διάρκεια της παρουσίασης του ως νέος τεχνικός της Γαλατασαράι, εκεί όπου θα προπονήσει και πάλι τον πρώην παίκτη του στον ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Ο Τούντορ κλήθηκε να σχολιάσει τις «πάνω από 45 θλάσεις που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια της παρουσίας του στην Τούμπα», δίνοντας την απάντηση:

«Δεν είναι αλήθεια ότι υπήρξαν 45 παίκτες με θλάση στον ΠΑΟΚ. Αντιμετωπίσαμε μυϊκά προβλήματα πάνω από τον μέσο όρο που συνήθως υπάρχει στις ομάδες».

Ο Κροάτης προπονητής θέλησε να διορθώσει έναν Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος αναφέρθηκε στην «απομάκρυνση» του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας:

«Δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, όπως είπαν. Μου ζήτησαν να προστεθεί στο τιμ μου ένας βοηθός προπονητής, διαφώνησα και έτσι αποχώρησα εγώ και οι συνεργάτες μου».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσέγγιση του Τούντορ όσον αφορά στις απαιτήσεις που είχε από εκείνον ο Ιβάν Σαββίδης στο διάστημα της παρουσίας του στην Τούμπα.

«Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μας ζήτησε το πρωτάθλημα και αυτό δεν ήταν εφικτό. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ως βασικοί διεκδικητές του τίτλου».

Διαβάστε ακόμη...