Πολλά τα ρεκόρ στην Πάτρα

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 88-79 στην Πάτρα από τον Απόλλωνα, όμως στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, κάποιοι παίκτες του πέτυχαν σημαντικά προσωπικά ρεκόρ.
Πηγή: inpaok.com
Πολλά τα ρεκόρ στην Πάτρα

Πρώτα από όλα, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έφτασε τους 1.400 πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε και την 263η στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Ο Απόλλων Τσόχλας από την πλευρά του, με το τρίποντο στο οποίο ευστόχησε έφτασε τα 150 στην καριέρα του, ενώ θέλει άλλα δύο εύστοχα δίποντα για να φτάσει τα 150 και σε αυτό τον τομέα. Ακόμη, χρειάζεται άλλο ένα ριμπάουντ για να φτάσει τα 250, ενώ με δύο κλεψίματα θα συμπληρώσει τα 100 στο πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τους 17 πόντους που πέτυχε και τα 11 ριμπάουντ που μάζεψε, σημείωσε το τρίτο του double double με τα χρώματα του Δικεφάλου κι εννοεί διανύει την 5η χρονιά στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Λίνο Χρυσικόπουλο, η ασίστ που μοίρασε στο ματς κόντρα στους Πατρινούς ήταν η 50η του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κι ο Κιθ Κλάντον συνέχισε το ... βιολί του στα ριμπάουντ. Συνολικά μάζεψε 11 (5 επιθετικά κι 6 αμυντικά), με αποτέλεσμα η αναμέτρηση στην Πάτρα να είναι η έκτη διαδοχική που ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ.

Άλλωστε, ο Κλάντον είναι ο πρώτος ριμπάουντερ της Stoiximan.gr Basket League με 10,2 «σκουπίδια» ανά αγώνα...

Διαβάστε ακόμη...