Χριστοβασίλη, η «τιμωρία» σου ονομάζεται… ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Παρακολουθούσα τον Βλάνταν Ιβιτς τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του πανηγύρισαν με αγκαλιές το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» και ο ίδιος έπρεπε, βάση της συμβατικής υποχρέωσης με το συνδρομητικό, να κάνει τις πρώτες δηλώσεις δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
Χριστοβασίλη, η «τιμωρία» σου ονομάζεται… ΠΑΟΚ!

Αντί ο προπονητής του ΠΑΟΚ να ήταν ευτυχισμένος, να χαμογελούσε μέχρι τα.. αυτιά για τη σπουδαία νίκη κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ο ΠΑΣ, ο άνθρωπος υπήρξε μείγμα ανακουφισμένου και εξοργισμένου!

Αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι στη θέση του θα είχαν σούρει την... Άρτα και τα Γιάννενα μετά από αυτή την «εμπειρία», όπως τον καταλαβαίνουμε απολύτως. Θα ήταν δικαίως έξαλλοι και θα το «έβγαζαν» δίχως καμία συστολή ακόμη και μπροστά στην κάμερα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έβγαζε «φωτιές από τη μύτη» αλλά υπήρξε προσεκτικός και κατάφερε να χαλιναγωγήσει το μεγαλύτερο μέρος της οργής του. Πολύ λίγα ήταν όσα είπε.

Σε τούτο το γήπεδο-ΝΤΡΟΠΗ, όπως είναι εδώ και χρόνια ο αγωνιστικός χώρος της έδρας του ΠΑΣ Γιάννενα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ΜΕΓΑΛΟ «διπλό». Η πιο παραγωγική, η πιο δημιουργική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή που βγάζει με τη... σέσουλα τις ευκαιρίες, υπήρξε εξόχως κυνική. Μία φάση, ένα γκολ με τον (μπακ) Λέοβατς, διατήρηση του αβαντάζ με σοβαρή διαχείριση, τρεις στόπερ στο «χωράφι και κυρίως Ιβιτς με ρεαλισμό τον οποίο αν ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή της σεζόν σήμερα θα ήταν μια ανάσα στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ δημιούργησε στην Τούμπα 15 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ευκαιρίες για γκολ κι όμως ηττήθηκε 0-1 από τον ΠΑΣ. Πριν από λίγες ώρες πήρε τη ρεβάνς χωρίς να παίξει μπάλα, απλούστατα γιατί ΔΕΝ μπορούσε να το πράξει σε τούτο γήπεδο-όνειδος για το άθλημα.

Αυτό το «διπλό», πέρα από απονομή δικαιοσύνης, αποτελεί και τεράστιο «χαστούκι» στον άνθρωπο ο οποίος ΔΕΝ μεριμνεί για να μην ταλαιπωρούνται πρωτίστως οι παίκτες της δικής του ΘΑΥΜΑΣΙΑΣ ομάδας αλλά και κάθε φορά οι αντίπαλοί της. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, πιστώνεται τη δημιουργία ενός εξαιρετικού συνόλου το οποίο με την καθοδήγηση του Γιάννη Πετράκη κερδίσει δικαίως το χειροκρότημα της φίλαθλης Ελλάδας για το ποδόσφαιρο και την αυθεντικότητα που προσφέρει. Για την υγεία που παράγει.

Ταυτόχρονα όμως, ο Γιώργος Χριστοβασίλης είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ για αυτό το «χωράφι»-ντροπή του ποδοσφαίρου. Και ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ από τον... τιμωρό ΠΑΟΚ αφού ο Δικέφαλος του έδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει και στο «βοσκοτόπι». Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο-καρμανιόλα στον οποίο ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να τσακίσουν τα πόδια τους οι παίκτες του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ. Στον ίδιο αγωνιστικό χώρο που πριν από έξι χρόνια τσάκισε το γόνατό του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Τιμώ τον Γιάννη Πετράκη και την μαχητική ομάδα που έχει δημιουργήσει. Τους τιμώ δύο φορές καθώς είναι υποχρεωμένοι να παλεύουν σε τέτοιες άθλιες γηπεδικές συνθήκες. Θεωρώ όμως πως η ζωή δικαίως «τιμώρησε» τον Χριστοβασίλη. Και ο «τιμωρός» του ήταν η ομάδα (ΠΑΟΚ) από την οποία αδίκως είχε πάρει «διπλό» στην Τούμπα σε ματς που ήταν... πολλά με λίγα. Η ζωή όμως κατά πως φαίνεται δεν «λησμονεί». Και, αργά ή γρήγορα, αποδίδει δικαιοσύνη.

ΥΓ: Το συγκεκριμένο κείμενο γράφτηκε και στάλθηκε στο sdna.gr προτού γίνουν γνωστές οι ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ Χριστοβασίλη και οι ύβρεις του εις βάρος των παικτών του ΠΑΟΚ τις οποίες κατήγγειλε ο Ιβιτς. Αντιλαμβάνεστε ότι ο τίτλος του κειμένου έχει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ μεγαλύτερη αξία. Ο Δικέφαλος ΤΙΜΩΡΗΣΕ τον Χριστοβασίλη και για την συμπεριφορά-βοσκοτόπι την οποία επέδειξε...

Βασίλης Βέργης

Διαβάστε ακόμη...