Λουίς Αλμπέρτο για ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αναζήτηση ακραίου μεσοεπιθετικού για να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες και πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία θέλουν τον Λούμπος Μίχελ να ασχολείται με την περίπτωση του Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο.
Πηγή: sport24.gr
Λουίς Αλμπέρτο για ΠΑΟΚ

Πρόκειται για τον... συνεργάτη του Λούκας στην εξαιρετική σεζόν της Λα Κορούνια πέρσι, με 31 ματς, 8 ασίστ και 6 γκολ. Ο Λουίς Αλμπέρτο είναι παιδί των Ακαδημιών της Σεβίλλης, πέρασε και από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα από την οποία, πριν τέσσερα χρόνια τον απέκτησε η Λίβερπουλ με 9 εκατομμύρια λίρες.

Εκτός της Ντέπορ, έπαιξε δανεικός και στην Μάλαγα στην Ισπανία, ενώ το καλοκαίρι η Λάτσιο έδωσε 6 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από τους "κόκκινους". Στην Ιταλία είχε μόλις 27 λεπτά συμμετοχής, κόντρα σε Μίλαν και Μπολόνια και οι άνθρωποι της Ρόμα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον δώσουν σε άλλη ομάδα.

Τα ρεπορτάζ μιλούν για προφορική συμφωνία με τη Λα Κορούνια αλλά οι πληροφορίες που συλλέξαμε από δημοσιογράφους της Γαλικίας αναφέρουν ότι τα οικονομικά της ισπανικής ομάδας καθιστούν δύσκολη τη μεταγραφή του και μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, μεταξύ αυτών και από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο εμπλέκουν και σε σενάριο δανεισμού και σε απευθείας αγορά με 3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...