«Ο Σαββίδης μπορεί να κάνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πρώτο στην Ευρώπη»

Από arenafm.gr:O στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το βιβλίο που θα παρουσιάσει αύριο(22/12/2016 στις 19.00 στο Μακεδονία Παλλάς) ο Νίκος Σταυρόπουλος για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Σαββίδης μπορεί να κάνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πρώτο στην Ευρώπη»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Φράγκος Φραγκούλης:

«Μου έγινε πρόταση για να βρεθώ στην παρουσίαση και να πω κάποια πράγματα και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Νίκος να αποτυπώσει την ιστορία της καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ. Είναι ένας βιβλίο 500 σελίδων και έχει γίνει απίστευτη δουλειά.

Η νέα ιστορία του ΠΑΟΚ θα γίνει εφόσον ο μεγαλομέτοχος αποφασίσει να πάρει την πραγματικό ΠΑΟΚ στα χέρια του, δηλαδή και τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη και επιτέλους να κάνει την νέα Τούμπα. Χωρίς σύγχρονες εγκαταστάσεις δεν γίνεται τίποτα, ενώ στα μπάσκετ τα έχει όλα έτοιμα, και θα έχει και εξαιρετικούς συνεργάτες, οι οποίοι με ψίχουλα είναι πάντα στην επικαιρότητα. Θα πρέπει να τιμήσουμε το στιλ του Πρέλεβιτς, του Νίκου του Σταυρόπουλου και όλων των υπολοίπων παιδιών που βρίσκονται στην διοίκηση και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατάν τον ΠΑΟΚ σε ένα αξιοσέβαστο σημείο. Το μπάσκετ θα βοηθήσει και τον ίδιο τον Σαββίδη να τον μάθει όλος ο κόσμος. Αν έβαλε 75εκ. ευρώ στο ποδόσφαιρο και είμαστε πίσω 17 βαθμούς, με 10 εκ.ευρώ στο μπάσκετ θα ήμασταν πρώτοι στην Ευρώπη»

Για τα όσα έγιναν με τον Τζαβέλλα: «Έχω άποψη αλλά δεν θέλω να πω κάτι. Και ο Ίβιτς θεωρώ λάθος έκανε που το είπε, αλλά τώρα έγινε. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, την περιουσία δεν την απαξιώνεις, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν επιβάλεις την πειθαρχία. Πάρτου το κεφάλι αν δεν είναι εντάξει, αλλά να βγάζει και λεφτά, όλα είναι μια επιχείρηση».

Διαβάστε ακόμη...