«Μόνο έτσι μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτάσει τον Ολυμπιακό»

Από metrosport.gr: Για τον αυριανό αγώνα της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πορεία των ομάδων στο Πρωτάθλημα μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Πηγή: metrosport.gr
«Μόνο έτσι μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτάσει τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός των Φαιάκων μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ασπρόμαυρους, ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν προλαβαίνει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, απάντησε ότι μπορεί να το κάνει, αρκεί να αποφύγει απώλειες βαθμών με τις μικρομεσαίες ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αυριανή αναμέτρηση;

«Θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από αυτά που πήραμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ να κάνουμε το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ψυχολογία από την αρχή της σεζόν, πέρασε πολλά, αναταράξεις, αλλά μετά την πρόκριση στο Europa League αντιστράφηκαν οι ψυχολογίες και έχει βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα αυτή τη στιγμή».

Για το αν θα είναι πιο δύσκολο το αυριανό ματς και πώς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ:
«Θα είναι ίδια η δυσκολία., Για να μπορέσεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες να διεκδικήσεις κάτι, πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση και ο αντίπαλος να είναι σε μέτρια μέρα. Χρειαζόμαστε πολύ κι εμείς ένα θετικό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ θα στηριχθούμε σίγουρα στο καλό τρανζίσιον με κλειστή άμυνα, όμως σε αρκετά ματς εμείς πιέζαμε ψηλά και είχαμε την κατοχή της μπάλας».

Για το αν φοβάται περισσότερο στον ΠΑΟΚ τους Ροντρίγκεζ και Τζάλμα:
«Όταν έχεις να κάνεις με μια ποιοτική ομάδα που 11 παίκτες είναι σε υψηλό επίπεδο, δεν επιλέγεις. Μπορεί από ένα κόρνερ, ένα φάουλ να προκύψει κίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα level πιο πάνω από μας. Για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και απέναντι σε όλους τους παίκτες».

Για το αν μια νίκη θα δώσει την ευκαιρία στην Κέρκυρα να αλλάξει στόχους:
«Δεν κοιτάμε πιο ψηλά, την πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ μετά την άνοδο θα προσπαθήσουμε απλά να σωθούμε, πρώτα να εκπληρώσουμε στόχο παραμονής».

Για το αν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει την κορυφή:
«Εχασε παιχνίδια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, όπως η Βέροια και η Ξάνθη, ενώ κομβική ήταν και η νίκη του Ολυμπιακού στο τέλος. Η απόσταση αυτών των βαθμών είναι δύσκολο να καλυφθεί αλλά δεν είναι απίθανο. Ο Ολυμπιακός έχει τα ντέρμπι εκτός και αν ο ΠΑΟΚ δε χάνει βαθμούς με τις μικρομεσαίες ομάδες τότε μπορεί να τα καταφέρει».

Διαβάστε ακόμη...