Οι εξελίξεις με Τζαβέλλα

Από inpaok.com: Σε εκκρεμότητα παραμένει η αγωνιστική παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Οι εξελίξεις με Τζαβέλλα

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε με την Κ 20 καθώς ενημέρωσε ότι θέλει εγγράφως την απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας για τους λόγους που δεν συμμετέχει πλέον στις δραστηριότητες της επαγγελματικής ομάδας. Το έγγραφο ήδη συντάσσεται για να παραδοθεί αρμοδίως στον Γιώργο Τζαβέλλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να μην ακολουθήσει τελικά το πρόγραμμα της Κ 20, αλλά να προπονείται το επόμενο χρονικό διάστημα με τους Τζιόλη, Χατζηισαία και Σκόνδρα.

Η τελική απόφαση για το τον τρόπο χειρισμού του θέματος Τζαβέλλα θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες με την συμμετοχή και του Ιβάν Σαββίδη. Το «βαρύ» συμβόλαιο του παίκτη αποτελεί θέμα προς συζήτηση και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποχρεούται να του καταβάλλει ένα πολύ μεγάλο ποσό και εκτιμάται ότι στις επαφές που θα ακολουθήσουν, θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου του.

Το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται πως η υπόθεση Τζαβέλλα θα πάρει την τελική της μορφή, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν οριστικά από την Τούμπα.

Προσωρινά ο παίκτης εξασφάλισε δυο μέρες άδεια, μέχρι να διευθετηθεί το θέμα.

Διαβάστε ακόμη...