«Δίπλα στον ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς»!

To μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης μεταξύ της Φιορεντίνα και του ΠΑΟΚ πλησιάζει, με τον Μίρκο Τάκολα να μιλάει στο SDNA για το τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Πηγή: sdna.gr
«Δίπλα στον ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς»!

Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει δεθεί με τον Δικέφαλο από τα χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα, τονίζει πως θα παρακολουθήσει από κοντά την Ευρωπαϊκή μάχη, ωστόσο υπογραμμίζει μέσα από το SDNA πως: «Δεν θέλω να είμαι στα επίσημα, θέλω να πάω στην κερκίδα με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!

Παράλληλα τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» δεν θα πρέπει να κλειστούν στην άμυνα και πως θα πρέπει να παίξουν με καρδιά, ώστε να πάρουν το θετικό αποτελέσμα.

Αρχικά, μίλησε για την επιθυμία του να βρίσκεται στο παιχνίδι, όπου ανέφερε: «Θέλω πολύ να πάω στο παιχνίδι, το περιμένω πως και πως εδώ και αρκετό καιρό. Περιμένω αυτή την ώρα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μου στείλει ένα ελληνικό εισιτήριο ώστε να μπορέσω να είμαι στην κερκίδα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Δεν θέλω να πάω στα επίσημα του γηπέδου, εγώ θέλω να είμαι στην κερκίδα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να θυμηθώ τα παλιά και να μπορέσω και πάλι να μιλήσω με τον κόσμο από κοντά».

Ερωτηθείς για την αναμέτρηση και το τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος, σχολίασε πως: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, η Φιορεντίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, είναι σε καλή περιόδο. Ωστόσο είναι ένας αγώνας, μπορεί να γίνει το οτιδήποτε. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει με καρδιά, όπως κάνει ο κόσμος της ομάδας, τότε θα μπορέσει η ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Πρόσθεσε πως: «Το σημαντικό είναι να μην κλειστεί πίσω ο ΠΑΟΚ, να προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του. Η Φιορεντίνα έχει καλό επιθετικό, είναι καλή από τα πλάγια, ωστόσο αν κλειστεί πίσω ο ΠΑΟΚ τότε θα έχει πρόβλημα και θα είναι δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα. Θα πρέπει οι παίκτες της ομάδας να μην φοβηθούν την αναμέτρηση, να παίξουν το παιχνίδι τους. Πρέπει η καρδιά να μιλήσει σε αυτό το παιχνίδι, αν και ξέρουμε όλοι ότι η Φιορεντίνα είναι δυνατή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το αποτέλεσμα για να ελπίζει σε συνέχεια στην Ευρώπη, μακάρι να τα δώσουν όλα στον αγώνα».

Τέλος, τόνισε πως αυτός και η οικογένεια του είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας πως: «Παρακολουθώ συνέχεια τον ΠΑΟΚ, κάθε εβδομάδα βλέπω τον αγώνα που δίνει και πάντα θα είναι αυτή η ομάδα στην καρδιά μου. Όλη η οικογένεια μου αγαπάει αυτόν τον σύλλογο, είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Θέλω να πω τον κόσμο της ομάδας, ότι τους αγαπάω, μιλάω συνέχεια με τους φιλάθλους μέσα από το facebook και νιώθω πως και αυτοί με αγαπάνε. Το μήνυμα μου είναι να μην τα παρατάνε και να συνεχίσουν να δίνουν μάχες για την ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμη...