Με προβλήματα η προετοιμασία

Aπό acpaok.gr: Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ΜORRIS για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου, καθώς τα προβλήματα στις πισίνες της Θεσσαλονίκης δε σταματούν να υπάρχουν.
Πηγή: acpaok.gr
Με προβλήματα η προετοιμασία

Εχθές Τρίτη, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην κλειστή πισίνα του Εθνικού Κολυμβητηρίου, καθώς η ανοιχτή, όπου και προπονείται κανονικά η ομάδα έμεινε εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο αγώνας, ωστόσο, του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, και μετά το πέρας του αγώνα, η πισίνα θα μείνει κλειστή και πάλι για την τελική επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ο Team Manager της ομάδας, Τάσος Πετρίδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: «Τα προβλήματα στα κολυμβητήρια παραμένουν, ωστόσο προσπαθούμε να βρούμε προσωρινές λύσεις μέχρι να βρεθεί μία άκρη. Η ομάδα εχθές προπονήθηκε στην κλειστή πισίνα του κολυμβητηρίου, η οποία είναι 25μ., σε αντίθεση με τα 30μ. που χρειάζονται, οπότε όπως καταλαβαίνουμε όλοι, αυτό έχει αντίκτυπο και στην προετοιμασία της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, δεν μας πτοούν τα προβλήματα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.»

Διαβάστε ακόμη...