Το Grexit δεν αρκεί

Από sdna.gr: Η υποκρισία των αρχών στο θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεπέρασε κάθε όριο. Θεωρούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με ημίμετρα αστυνομικού χαρακτήρα και διακοπής πρωταθλημάτων.
Πηγή: sdna.gr
Το Grexit δεν αρκεί

Βεβαίως φρόντισαν να αφήσουν ένα περιθώριο αποτυχίας: "Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε πάμε σε έξοδο των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα".

Ακόμη κι αν επισυμβεί το απευκταίο Grexit, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν θα συνεχιστούν τα ίδια και τα ίδια; Άραγε θα σταματήσουν οι τραμπουκισμοί, η διαφθορά, η προσπάθεια ελέγχου της διαιτησίας και η εξαγορά ψήφων σε ΕΠΣ και ΕΠΟ;

Η στήλη πριν τον εμπρησμό της οικίας Μπίκα, είχε προτείνει κατάργηση του φετινού πρωταθλήματος. Αντιμετωπίστηκε με καχυποψία έως καγχασμό. Μόνο που αυτή η πρόταση φαίνεται να έχει ωριμάσει στη συνείδηση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Αν υπήρχε αποφασισμένη πολιτεία, θα έβαζε λουκέτο. Όχι με τιμωρητική διάθεση, αλλά για να επιβάλει νέους κανόνες παιχνιδιού. Ώστε την επόμενη σεζόν να ελέγξει τις διαδικασίες και να απελευθερώσει ένα προϊόν που είναι κοινωνικό αγαθό.

Τρία πράγματα αρκούν:

-Απλή αναλογική σε ΕΠΣ και ΕΠΟ

-Αιρετή ΚΕΔ

-Τακτικοί δικαστές που να αμείβονται από το κράτος και να δικάζουν στο φυσικό τους χώρο.

Ας τα κάνουν με κλειστό πρωτάθλημα. Είναι τόσο απλό

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...