Ξαφνικά θυμήθηκαν τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Οι παρατηρητικοί μπορεί να το έχουν πάρει... χαμπάρι, όχι όμως και αυτοί που ασχολούνται απλά επιφανειακά και χωρίς να φιλτράρουν τις «ειδήσεις» και τις συμπεριφορές συγκεκριμένων αθλητικών μέσων ενημέρωσης.
Πηγή: inpaok.com
Ξαφνικά θυμήθηκαν τον ΠΑΟΚ!

Εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, οι λεγόμενες «αντικειμενικές» αθλητικές εφημερίδες των Αθηνών έχουν αποσύρει τον ΠΑΟΚ από τα πρωτοσέλιδά τους, περιορίζοντάς τον σε κάποια μικρά τετραγωνάκια, ανεξαρτήτως τι έχει συμβεί στην ομάδα ή τι αποτέλεσμα έχει φέρει την προηγούμενη μέρα.

Μία από αυτές είναι και η εφημερίδα Sportday, η οποία κατά καιρούς προσφέρει το γέλιο ή την οργή με τα... επιστημονικής φαντασίας πρωτοσέλιδά της. Ο ΠΑΟΚ, είχε να μπει πρώτο θέμα στην εφημερίδα, από την ισοπαλία με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, δηλαδή 4 ολόκληρους μήνες. Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα, ότι μετά τη ρεβάνς της Τούμπας (1-2), επιτέθηκαν ανοιχτά στον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το μείζων θέμα ήταν το κόρνερ που ζητούσε η Ένωση (δείτε παρακάτω)! Σήμερα (12/11), αποφάσισαν ξαφνικά να θυμηθούν ξανά τον Δικέφαλο, με μία «είδηση» που δεν έχει σχέση με την παρούσα πραγματικότητα, μια δημοσίευση ξεκάθαρα στοχευμένη για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Η είδηση δεν ήταν το πρωτοσέλιδο, το πρωτοσέλιδο ήταν η είδηση...

Διαβάστε ακόμη...