Σκίμπε: «Άτυχος ο ΠΑΟΚ, καλοί Τζαβέλλας και Γλύκος»

Από thessports.gr: Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο παρακολούθησε ζωντανά, για τους Τζαβέλλα και Γλύκο, αλλά και για τους αγώνες της εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.
Πηγή: thessports.gr
Σκίμπε: «Άτυχος ο ΠΑΟΚ, καλοί Τζαβέλλας και Γλύκος»

Αρχικά είπε: «Είμαι καλά, έχουμε κάποιες τελευταίες συναντήσεις με την ομάδα για τον αγώνα με την Βοσνία».

Για τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ που παρακολούθησε: «Νομίζω ότι ήταν ενδιαφέρων αγώνας. Έχουν πολλούς Έλληνες παίκτες και οι δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά και σκόραρε. Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος και δεν μπόρεσε να σκοράρει».

Για τον ξεχώρισε κάποιους παίκτες στον αγώνα της Νέας Σμύρνης: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν καλούς παίκτες. Ο Ανσαριφάρντ ήταν πολύ καλός χθες».

Για τους Τζαβέλλα και Γλύκο: « Ο Τζαβέλλας ήταν καλός, τα πήγε καλά. Και ο Γλύκος ήταν καλός. Αν και ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε τόσο καλά χθες ώστε να πάρει κάποιο αποτέλεσμα».

Για το αν η Ελλάδα θα κερδίσει τη Βοσνία: «Πρέπει να το κάνουμε αυτό. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε στο Παγκόσμιο στη Ρωσία, θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Βοσνία, που έχει πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το σε ποια θέση προτιμάει τον Τζαβέλλα: «Νομίζω ότι μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις. Μπορεί να παίζει αριστερά, αλλά εμένα μου αρέσει στο κέντρο. Προτιμώ να παίζει αριστερά στην Εθνική γιατί έχουμε και άλλους καλούς παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Παπαδόπουλος, αλλά και ο Παπασταθόπουλος. Τώρα ο Μανωλάς είναι τραυματίας, ο Παπαδόπουλος δεν παίζει στην ομάδα του στη Γερμανία, οπότε θα τον προτιμήσω τον Τζαβέλλα ως στόπερ.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στην αρχή περίμενα περισσότερα από τον ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ γιατί είχα δει κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού και δεν ήταν τόσο καλός. Αλλά τώρα ο Ολυμπιακός βελτιώνεται και οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν την ίδια απόδοση».

Διαβάστε ακόμη...