«Κατάπιαν» χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Και στο μακρινό Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαιτζάν που απέχει σχεδόν 3000 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη είναι παρόντες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Κατάπιαν» χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ

Κατάπιαν τα χιλιόμετρα, υπό αντίξοες συνθήκες για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδας, όπως κάνουν σε κάθε εκτός έδρας ευρωπαικό παιχνίδι.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντησαν κατά την διάρκεια της διαδρομής τους, αλλά κυρίως στο κακό οδικό δίκτυο, το οποίο ήταν υποχρεωμένοι να «διαβούν» για να φθάσουν στον προορισμό τους.

Οι Βόρειοι με το 50ο ευρωπαικό τους ταξίδι (το φημισμένο Express) ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο Μπακού. Οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν και από το Πετρίτσι Σερρών καθώς και από την Καβάλα, την Δράμα και άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Περισσότεροι από 80 ΠΑΟΚτσήδες θα είναι παρόντες απόψε το βράδυ στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τους παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που θα οδηγήσει τον Δικέφαλο, μία ώρα αρχύτερα στους «32» του Europa League.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα διανύσουν άλλα 3000 χιλιόμετρα για να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...