Πιέζει το σύστημα για τιμωρία του Κύζα!

Από sdna.gr: Παρά το γεγονός πως ο παρατηρητής Τσαχειλίδης έκρινε άριστη την διαιτησία του Κύζα στην Τούμπα, το σύστημα πιέζει για την τιμωρία του ώστε να στείλει μηνύματα προς... όλες τις κατευθύνσεις.
Πηγή: sdna.gr
Πιέζει το σύστημα για τιμωρία του Κύζα!

Τα τελευταία του χαρτιά παίζει το σύστημα που λυμαίνεται τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με μοναδικό σκοπό τον εκφοβισμό των διαιτητών.

Ενόψει και των ντέρμπι που έρχονται μάλιστα ασκεί πιέσεις στην επιτροπή ορισμών, αλλά και την ίδια την ΚΕΔ ώστε να υποκύψουν και να μην ορίσουν τον Κύζα τις προσεχείς αγωνιστικές, για τη διαιτησία του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Στόχος του συστήματος βέβαια δεν είναι άλλος από το να πάρουν το μήνυμα τόσο ο Δραμινός ρέφερι, όσο και όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές ενόψει της συνέχειας, ώστε να σφυρίζουν... όπως «πρέπει». Πέρα δε απ' αυτό, θέλει να δείξει ότι η εγκληματική οργάνωση είναι εδώ και συνεχίζει να ελέγχει απόλυτα κατάσταση, όλα αυτά ενώ αναμένεται σε λίγες ημέρες να έρθει η FIFA στην Ελλάδα για να οριστεί η Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι για να τιμωρηθεί ο Κύζας θα έπρεπε να έχει λάβει παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα στην Τούμπα, ωστόσο ο Τσαχειλίδης στην έκθεσή του αναφέρει ότι δεν έχει πάρει καμία λάθος απόφαση στις επίμαχες φάσεις του αγώνα.

Πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον σήμερα το απόγευμα οι ορισμοί για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, τόσο σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κύζα, όσο φυσικά και για τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...