Δέσμιος των προβλημάτων του

Από paokfc.gr: Το paokfc.gr, λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής, σας παρουσιάζει το προφίλ των Κυανόλευκων, καθώς και δηλώσεις και τελευταία νέα από το στρατόπεδο του αντιπάλου.
Πηγή: paokfc.gr
Δέσμιος των προβλημάτων του

 Τα διοικητικά προβλήματα στην ΑΕΠ Ηρακλής πολλά. Ο Παπαθανασάκης προσπαθεί να απεμπλακεί και ψάχνει αγοραστή. ο Καγιούλης προσπαθεί να συμμαζέψει τα πράγματα και να διαχειριστεί τα τρέχοντα θέματα, ώστε η ομάδα να μπορεί να λειτουργεί και ο Νίκος Παπαδόπουλος με τους παίκτες του προσπαθούν να βγάλουν ότι καλύτερο έχουν στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία, ο οποίος είναι ο στόχος της ομάδας.

O Γηραιός βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, όσους έχει και η Ξάνθη. Η σεζόν ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ με 2-2, στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε διπλό στο Καυτανζόγλειο, οι κυανόλευκοι πήραν λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και άρχισαν να χαμογελάν για να έρθει ο Πανιώνιος πριν την διακοπή να επικρατήσει με 1-2 στην Θεσσαλονίκη και να επαναφέρει τον προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕΠ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα παρατάσσεται από τον προπονητή της με 4-2-3-1 με τον Χουάντερσον να παίρνει την θέση κάτω από τα δοκάρια, τον Σαραμαντά, τον Μπαρτολίνι, τον Κούρο και τον Ρούσο να αποτελούν τις πρώτες επιλογές στην άμυνα, τους Ιντζόγλου και Αγγελόπουλο να παίζουν στα χαφ, τον Λεοζίνιο μπροστά τους και την επιθετική τριάδα να αποτελείται συνήθως από τους Περόνε, Πασά και Λάμπρου. Αρκετό χρόνο συμμετοχής έχουν πάρει έως τώρα και οι Κυριακίδης, Καραγκούνης και Μοντέιρο.

Ο βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΠ Ηρακλής περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι, λέγοντας αναλυτικά τα εξής: «Περιμένουμε το παιχνίδι. Είναι ένα από τα ματς που χαρακτηρίζουνε την πόλη.

Προετοιμαστήκαμε και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Μεγάλη σημασία έχει το πως θα σταματήσουμε τα ατού του αντιπάλου. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάτι κρυφό. Δουλέψαμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και θέλουμε να τον χτυπήσουμε στις αδυναμίες του.

Θα έχει μεγάλη σημασία το πως θα μπούμε στο γήπεδο. Αν δεν έχουμε πάθος και ένταση δεν θα κερδίσουμε τίποτα» . Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Κούρος οποίος αναφέρθηκε στα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια. Θα πάμε μέσα στην Τούμπα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και όποιος εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου θα κερδίσει.

Εμείς έχουμε ένα πλάνο, θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα ό,τι βγει, θα το δούμε. Τα προσπερνάμε, δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα, θα κάνει κακό σε εμάς. Όλα τα παιδιά πιστεύω είναι ικανά να αποδώσουν και πιστεύω θα το κάνουν» .

Ενώ τέλος ο Πασάς στάθηκε στα δυνατά σημεία της ομάδας του: «Είναι ένα ντέρμπι τοπικό, εμείς είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα πρέπει να τα εμφανίσουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πάθος, δύναμη και συγκέντρωση δηλαδή στα όσα μας τόνισε ο προπονητής μας. Εκεί που χρειάζεται μεγάλη προσοχή είναι στις στημένες φάσεις, στο transition αλλά και στις αντεπιθέσεις» .

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο στρατόπεδο της ΑΕΠ Ηρακλής με τον Λεοζίνιο να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λουκίνας, οι τραυματίες Στάμου και Περόνε και την τελευταία στιγμή θα παρθεί απόφαση για τον Λεοζίνιο.

Η αποστολή του Γηραιού αποτελείται αναλυτικά από τους: Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Μοντέιρο, Λάμπρου.

Διαβάστε ακόμη...