«Μήνυμα νίκης από 32 Ενώσεις»

Από arenafm.gr: Ο Παναγιώτης Δημητρίου, πρόεδρος την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων της Αθήνας, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,
Πηγή: arenafm.gr
«Μήνυμα νίκης από 32 Ενώσεις»

αναφέρθηκε στην χθεσινή συνάντηση του Ευ.Γραμμένου η οποία ήταν ένα μήνυμα νίκης, όπως δήλωσε αλλά και στην παρέμβαση Μητρόπουλου. Σχολίασε επίσης την ανάρτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Παναγιώτης Δημητρίου:

Αναφορικά με την ανάρτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Όταν διοριστεί η διοικούσα τότε θα δούμε, το ανώτερο σε 2-3 μήνες».

Για το την απόφαση του διαιτητικού: «Πιστεύω ότι η FIFA δεν θα δεχτεί το νόμο Ορφανού. Δεν ισχύει η απόφαση του διαιτητικού, όπως δεν ισχύει και ο νόμος του Ορφανού. Όταν ένα καταστατικό έχει εγκριθεί από την FIFA, γιατί το καταστατικό της ΕΠΟ εκτός ότι εγκρίνεται από το πρωτοδικείο , το στέλνει η ΕΠΟ και στην FIFA. Πως γίνεται η FIFA να μην αναγνωρίζει το καταστατικό που έχει εγκρίνει; Η απάντηση είναι απλή, η FIFA αναγνωρίζει το καταστατικό της ΕΠΟ»

Αναφορικά με την χθεσινή συνάντηση του Ευ.Γραμμένου και τους 32 εκπροσώπους Ενώσεων: «Είναι ένα μήνυμα νίκης για την αντιπολίτευση. Πιστεύουμε ότι θα διατηρηθούν και θα αυξηθούν»

Για την παρέμβαση του Βίκτορα Μητρόπουλου: «Πιστεύω ότι το έκανε από μόνος του , για την υστεροφημία του. Είχε την πεποίθηση και την άποψη ότι θα διοριζόταν μέσα στην επιτροπή την διοικούσα και θα μπορούσα να διοικήσει την ΕΠΟ για δυο μήνες και μετά βλέπουμε...»

Για τον διαιτητή Ανδρέα Παππά: «Πιστεύω ότι αυτό το παιδί έχει κάνει τεράστια λάθη, προσωπικά λάθη. Δεν ακολούθησε την μέθοδο του κ.Τριτσώνη και από την στιγμή που έπαψε να είναι διεθνής διαιτητής έπρεπε να αποχωρήσει από την διαιτησία. Έχει σοβαρούς γονείς και πιστεύω ότι θα έπρεπε να τον πείσουν να αποχωρήσει από την διαιτησία».

Διαβάστε ακόμη...