To ειδικό ωράριο της μπουτίκ του ΠΑΟΚ (pics)

Από superbasket.gr: Η επίσημη μαύρη ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΟΚ, με την οποία θα αγωνιστεί φέτος στο Basketball Champions League, διατίθενται πλέον και στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ.
Πηγή: superbasket.gr
To ειδικό ωράριο της μπουτίκ του ΠΑΟΚ (pics)

Το «PAOK Sports Arena Store» θα λειτουργήσει με ειδικό ωράριο το επόμενο τριήμερο (14-16/10), εξαιτίας της αγωνιστικής δράσης που υπάρχει όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και το βόλεϊ, με τους υπευθύνους να εκδίδουν και σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, ενημερώνουν και για τις νέες «αφίξεις», όπως -πλην της μαύρης ευρωπαϊκής φανέλας του «Δικεφάλου»- της ριγέ ελληνικής φανέλας, με την οποία θα παρατάσσονται οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου στα φετινά παιχνίδια τους στην Basket League.

Η ανακοίνωση: «Πάμε Παλατάκι... Παρασκευή 14 Οκτωβρίου: ανοικτά από τις 11.00 έως και μετά τη λήξη του αγώνα volleyball ΠΑΟΚ-Ορεστιάδα με ώρα έναρξης τις 19.00. Σάββατο 15, ανοικτά από τις 09.30 ως και μετά τη λήξη του αγώνα basketball ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου με ώρα έναρξης τις 17.00. Κυριακή 16/10, ανοικτά από τις 16.00 έως και μετά τη λήξη του αγώνα volleyball ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ώρα έναρξης τις 17.00. Πρεμιέρα στην μπουτίκ η επίσημη μαύρη ευρωπαϊκή φανέλα PAOK Champions League 2016/17. Πρώτη εμφάνιση, επίσης, η επίσημη ριγέ ελληνική φανέλα.

ΠΑΟΚ Basket League 2016/17: Επετειακή φανέλα 90 Χρόνων ΠΑΟΚ BC, Σειρά ΠΑΟΚ-Franklin & Marshall, ζακέτες, φούτερ, παντελόνια, t-shirts και πολλά ακόμη είδη ιματισμού του μεγάλου συλλόγου σε εξαιρετικές τιμές. Μόνο μπροστά, μόνο ΠΑΟΚ. PAOK BC Store, τηλ.: 2315 550760. Fb page:ΠΑΟΚ-PAOK Sports Arena Store».

Διαβάστε ακόμη...