«Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο»

Από arenafm.gr: Ο Σταμάτης Βελλής, πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την παρέμβαση του Βίκτορα Μητρόπουλου και για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: arenafm.gr
«Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο»

Αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τόνισε ότι είναι ο μοναδικός ο οποίος μπορεί να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Σταμάτης Βελλής :

Αναφορικά με την παρέμβαση του κ.Μητρόπουλου: «Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Μητρόπουλου αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ένα μπάχαλο. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για αλλαγές και βελτιώσεις . Ο κ.Μητρόπουλος ούτε ομάδα έχει αυτή τη στιγμή ούτε συμφέρον έχει στο ποδόσφαιρο και φαντάζομαι για αυτό απερρίφθη και η προσφυγή του, γιατί και η προσφυγή της Κηφισιάς αντίστοιχη ήταν και προφανώς απερρίφθη γιατί θεωρήθηκε ότι δεν είχε έννομο συμφέρον. Κάποιος έβαλε την Κηφισιά, είμαι πεπεισμένος για αυτό. Αυτή η κίνηση δεν είναι ειλικρινής , κάτι έχει από πίσω της.

Η διαιτησία είναι ένα τεράστιο κομμάτι, αλλά δεν ξεκινάει και τελειώνει εκεί το ποδόσφαιρο. Έχετε ακούσει εσείς κανένα πλάνο από τον κ.Γραμμένο και τον κ.Ελευθεριάδη; Θα βγει δηλαδή ένας πρόεδρος της ΕΠΟ βάσει αυτού; Θα βγει αυτός που θα ελιχθεί πιο καλά και θα τάξει τα περισσότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που βρίσκονται τώρα εκεί πρέπει να φύγουν χθες».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο υπουργός έχει δείξει με ορισμένες κινήσεις ότι θέλει να αλλάξει πράγματα προς το καλύτερο , αλλά δεν είναι ευθύνη της πολιτείας ότι τώρα ανακαλύψαμε ότι το καταστατικό της ΕΠΟ δεν συνάδει με τον νόμο. Χρόνια φωνάζω ότι είναι παράνομη η λειτουργία της ομοσπονδίας γιατί δεν συνάδει το καταστατικό της με τους νόμους του Ελληνικού κράτους».

Πως βλέπεται τα πράγματα στο ποδόσφαιρο από δω και πέρα; «Είμαι απαισιόδοξος , για τον μόνο που κρατάω μια θετική επιφύλαξη είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτά που λέει, ο τρόπος που τα λέει αλλά και η διαγωγή του, ότι πήρε δηλαδή μια ομάδα και δεν την κατέβασε στο κύπελλο και τιμωρήθηκε με βαθμούς και χρήματα, δείχνει κάτι. Δεν φτιάχνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά και ο μόνος που έσπασε ήταν ο κ.Σαββίδης. Είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει κάτι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...