«Πέθαναν για τον ΠΑΟΚ- Θα τους θυμάμαι για πάντα»

Από arenafm.gr: Ο Τζο Νάγκμπε, μίλησε στον ArenaFM 89.4 και θυμήθηκε τα αδικοχαμένα αετόπουλα που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη...
Πηγή: arenafm.gr
«Πέθαναν για τον ΠΑΟΚ- Θα τους θυμάμαι για πάντα»

Ο Νάγμπε ήταν ο τελευταίος που φόρεσε το νούμερο 12 στον ΠΑΟΚ, αφού μετά το τραγικό συμβάν αποφασίστηκε η κατάργηση του!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζο Νάγκμπε στον ArenaFM 89.4:

«Πάντα θα θυμάμαι αυτή την μέρα, μου έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη, ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ακόμα και τώρα είμαι πάρα πολύ λυπημένος για αυτό. Μπράβο στον ΠΑΟΚ που συνεχίζει και θυμάται αυτά τα παιδιά, που αγαπούσαν τόσο πολύ το ποδόσφαιρο και τελικά πέθαναν για αυτό...»

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Όταν μπήκαμε στο γήπεδο και είδαμε μια τεράστια ασπρόμαυρη κερκίδα καταλάβαμε ότι κάτι έπρεπε να κάνουμε στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟ είχε προηγηθεί με 1-0 και ο κόουτς με έβαλε αλλαγή στο ματς. Έπρεπε να το γυρίσουμε για να δώσουμε χαρά τους φίλους μας, που ήρθαν μέχρι εκεί. Σκόραρα, ήμουν πολύ χαρούμενος και μετά έγινε αυτό το τραγικό συμβάν»

Είχαμε γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και με ενημέρωσαν το επόμενο πρωί. Με πήρε ο Τζο Παλατσίδης και μετά ο Άγγελος ο οποίος μου είπε ότι πρέπει να πάμε στην εκκλησία για την κηδεία των παιδιών.

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Θέλω να στείλω τα χαιρετίσματα μου σε όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, νιώθω μεγάλη χαρά πάντα που ήμουν μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Ξέρω ότι μ'αγαπούν πολύ, τους αγαπάω πολύ και θέλω μια μέρα να με αξιώσει ο θεός να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Έπαιξα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ αλλά δέθηκα και αγάπησα πολύ την ομάδα.

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη :

«Πολύ αστείος αλλά και πολύ καλός προπονητής. Με έκανε αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Τον αγαπάω πολύ».

Διαβάστε ακόμη...