"Ικανός για τίτλο ο ΠΑΟΚ"

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
"Ικανός για τίτλο ο ΠΑΟΚ"

«Όλοι λέμε ότι πρέπει στο πρωτάθλημα να μειωθεί η ψαλίδα των τεσσαρών μεγάλων από τους υπόλοιπους. Αντιθέτως όμως άνοιξε η ψαλίδα και ο λόγος είναι το οικονομικό. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο μέτριοι ο Αστέρας και ο Ατρόμητος. Τουλάχιστον ας είναι πιο δυνατή η μάχη για την πρώτη θέση. Να αφήσουμε το πρωτάθλημα να κυλήσει για να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν. Να παιχτούν 7-8 ματς και να δούμε. Φαίνεται όμως ότι μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα.

Στα πρώτα δείγματα υπάρχει περισσότερη υπευθυνότητα από τους διαιτητές. Να δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές της ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρή ομάδα, χωρίς πολλές αλλαγές σε πρόσωπα ή συστήματα. Αυτά και η προσθήκη κάποιων καλών παικτών έχουν κάνει τη διαφορά. Έχω την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει και τον τίτλο ο ΠΑΟΚ.

Ήρθαν ικανοί παίκτες. Πολύ καλοί και ο Κάνιας και ο Μάτος. Αυτός που δεν έχει δείξει ακόμα όσα περιμένουμε είναι ο Κάμπος. Η Τρίπολη είναι μια δύσκολη έδρα και ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του , το διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Ίβιτς πάει καλά. Ήρθαν μετά από μια φιλοσοφία και μια δουλειά που εφαρμόζεται.»

Διαβάστε ακόμη...