Γιατί ο Χαρίσης κάνει… παύση

Από metrosport.gr: Είναι λογικό να υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από τη μη χρησιμοποίηση του Χάρη Χαρίση από τα τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου.
Πηγή: metrosport.gr
Γιατί ο Χαρίσης κάνει… παύση

Όταν ένας παίκτης είναι βασικός στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι σήμερα (αυτά κόντρα στον Άγιαξ) και μένει εκτός αποστολής σε ματς όπως με τον Παναιτωλικό και τη Φιορεντίνα είναι λογικό να εγείρονται ερωτηματικά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή του. Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση που μετά το 45λεπτο στην Τιφλίδα κόντρα στη Ντίναμο δεν έχει αγωνιστεί ξανά.

Παρότι από διαφόρους καλλιεργούνται σενάρια συνομωσίας η εξήγηση για την... αγωνιστική παύση που κάνει ο νεαρός Γιαννιώτης είναι πολύ απλή. Καταρχήν, ο Βλάνταν Ίβιτς πιστεύει πολύ στο ταλέντο του 21χρονου παίκτη. Αν δεν συνέβαινε αυτό δεν θα του έδινε θέση στη βασική ενδεκάδα στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Ο 21χρονος μέσος βγάζει και πάθος και πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του, όμως, κινείται συνεχώς στα κόκκινα. Δεν έχει μάθει πότε να κοντρολάρει και πότε να προσπαθεί να ανεβάσει τον ρυθμό (κάτι που φέτος κάνει πολύ καλά ο Γκόικο Τσίμιροτ) γι' αυτό και έμεινε εκτός επιλογών Ίβιτς στα τελευταία ματς.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 21χρονος μέσος θα πάρει ξανά σύντομα την ευκαιρία του και αυτό που θέλει να δει ο προπονητής του είναι μία καλύτερη διαχείριση των δυνάμεων και των κινήσεών του στη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ίβιτς δεν έχει πάψει να πιστεύει στο ταλέντο του Χάρη Χαρίση.

Διαβάστε ακόμη...