«Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα αλλά και την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.
Πηγή: arenafm.gr
«Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ»

Αναφέρθηκε στον Αστέρα, την Λάρισα αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ

Όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη: «Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ γιατί ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια πόσο ζορίζεται και ο ίδιος αλλά και οι άλλες μεγάλες ομάδες να περάσουν από την έδρα του Αστέρα. Καταληκτικό το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Κουλούρης και εκεί κάπου φάνηκε ότι το παιχνίδι τελείωσε, με βάση και την εικόνα του Αστέρα».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας δεν θα συνεχίσει σε τέτοια κατάσταση, σίγουρα θα βρει καλύτερο ρυθμό και θα γίνει πιο επικίνδυνος. Τώρα που τελείωσαν τα 3ετή συμβόλαιο στον Αστέρα νομίζω ότι πρέπει να στηθεί μια ομάδα από την αρχή, εκείνη η ταχύτητα στον χώρο και οι αυτοματοποιημένες κινήσεις δεν υπάρχουν και είναι λογικό γιατί μιλάμε για μια καινούργια ομάδα. Λείπει η επιθετικότητα και εύκολη κυκλοφορία της μπάλας».

Αναφορικά με Ελληνικό πρωτάθλημα και την Λάρισα: «Νομίζω ότι φέτος θα έχει περισσότερες καλές ομάδες και είναι πολύ σημαντικό. Η Λάρισα έχει αρκετά θέματα για να λύσει, χρειάζεται μια πρώτη νίκη και όσο δεν έρχεται θα δημιουργούνται προβλήματα. Τώρα έχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και τον Ηρακλή πάντως δεν τον είχαμε για τόσο δυνατό αλλά χρειάστηκε το πέναλτι ο Ολυμπιακός για να πάρει την νίκη».

Για το Λάρισα-Ηρακλής και το περιστατικό με τον Ντεγκρά: «Το είδα το παιχνίδι αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό».

Για το αν έγιναν επαφές με τον Ατρόμητο: «Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή. Εδώ είμαι εγώ για να συζητήσω προτάσεις που με τιμούν».

Διαβάστε ακόμη...