«Στον ΠΑΟΚ έζησα τις μεγαλύτερες χαρές της καριέρας μου»

Από thessports.gr: Για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, οι οποίοι τον αγάπησαν, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα ο οποίος θα δώσει το παρών στο ματς γιορτή του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πηγή: thessports.gr
«Στον ΠΑΟΚ έζησα τις μεγαλύτερες χαρές της καριέρας μου»

Αναλυτικά είπε:

Για το ότι ήταν αρχηγός το 2001 και την κατάκτηση του Κυπέλλου του 1999: «Το 2001 ήμουν αρχηγός. Πήραμε το κύπελλο στην Αθήνα και ήταν από τις μεγαλύτερες χαρές που είχα στην καριέρα μου».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν: «Σημαίνει πάρα πολλά, είναι καταπληκτική τιμή, γιατί το να είσαι αρχηγός σε μία τεράστια ομάδα είναι κάτι που δεν ξεχνάς εύκολα. Η ιστορία του ΠΑΟΚ τα λέει όλα, όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ δεν ξεχνάς την ατμόσφαιρα, τους φιλάθλους σε αυτή την τεράστια ομάδα».

Για τους φιλάθλους και την αγάπη τους προς το πρόσωπό του: «Πρέπει να λέω πάντα ευχαριστώ στον κόσμο, στους ανθρώπους της ομάδας, στους ανθρώπους γύρω από την ομάδα που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν. Αυτό πρέπει να το θυμάσαι και να προσπαθείς να δώσεις κάτι πίσω. Γι' αυτό όταν με ρωτάς τι μου έμεινε, μου έχει μείνει αυτός ο σεβασμός, η αγάπη από αυτήν την ομάδα».

Για το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Θα έρθω στις 8 του μήνα. Είμαι μια χαρά, εκτός από τη φωνή μου είμαι μία χαρά».

Διαβάστε ακόμη...