Δεν είναι ...Ντιναμό Τυφλίδας οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!

Από metrosport.gr: Είθισται να γίνονται πολλές συζητήσεις περί της κλήρωσης (και) των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Εξάλλου καλοκαίρι είναι ακόμη. Εποχή δηλαδή, για λόγια. Παχιά λόγια. Κι όταν έρχεται μετά η εποχή για έργα ; Τότε βλέπουμε πόσα απίδια χωρά ο σάκος κάθε λογά ...
Πηγή: metrosport.gr
Δεν είναι ...Ντιναμό Τυφλίδας οι επόμενοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!

Εύλογα λοιπόν, μετά και την κλήρωση του ΠΑΟΚ λέγονται και θα λεχθούν πολλά και διάφορα. Η κλήρωση όμως, θα κριθεί ως θετική ή ως αρνητική εκ των αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε ; Θα προτιμούσαμε εάν κι εφ' όσον ήταν στο χέρι μας ... Θα εκτιμούσαμε – εάν θέλετε – τους χαμηλούς τόνους . Τούτο δε, επειδή στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια οι υψηλοί τόνοι λόγου δεν ανταποκρινόταν σε ανάλογου ύψους έργου . Ως εκ τούτου οι ανώμαλες προσγειώσεις «χαλούσαν» τους φίλους του «δικέφαλου».

Με λίγα λόγια από τις συζητήσεις για την κλήρωση εμείς θέλουμε και κρατούμε μόνον την αποστροφή της αναφοράς του Βλάνταν Ίβιτς σε αυτήν : «Θα παλέψουμε σε κάθε αγώνα» ! Αυτή είναι η ουσία. Αρχής γενομένης από την 15η Σεπτεμβρίου στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ καλείται, να πετύχει τον – κατά κανόνα – πρώτο στόχο της αγωνιστικής περιόδου, τον οποίο συνήθως χάνε ι. Την πρόκριση στις 32 του Γιουρόπα Λιγκ ...

Για να πετύχει αυτόν τον στόχο χρειάζεται δουλειά ακόμη. Πολλή δουλειά . Κι ο χρόνος κυλά σε βάρος του ΠΑΟΚ καθώς η αναβολή του ελληνικού Πρωταθλήματος (με τη νοοτροπία του «πονά κεφάλι, κόψει κεφάλι» της Πολιτείας) δεν τον ωφελεί αγωνιστικά. Και παρεμπιπτόντως ... Μακάρι αυτή η θυσία, επειδή περί θυσίας πρόκειται κι ουχί ωφελείας, του ελληνικού ποδοσφαίρου να μην πάει χαμένη. Να απαλλαγεί από μία ΕΠΟ βουτηγμένη στην αμαρτία !

Έτσι ή αλλιώς πάντως, ο ΠΑΟΚ θα έχει γράψει λιγότερα χιλιόμετρα συγκριτικά με τους τρεις αντιπάλους του μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου . Το γεγονός αυτό για τον ΠΑΟΚ είναι ντεζαβαντάζ . Το μοντάρισμα της νέας ομάδας την οποία επιχειρεί να φτιάξει ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ήδη εκτός πλάνων . Το έβγαλε η αναβολή του ελληνικού Πρωταθλήματος . Το γεγονός αυτό για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αβαντάζ ...

Όσο για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ ; Κι οι τρεις πέρα από το - δίχως δεύτερη κουβέντα - αβαντάζ του καλύτερου μονταρίσματος τους δεν είναι, για παράδειγμα, Ντιναμό Τυφλίδας .

Για να συνεννοούμαστε . Έτσι ; Πέρα από την γνωστή και μη εξαιρετέα Φιορεντίνα κι η Σλόβαν Λίμπερετς κι η Καραμπάκ δεν έτυχαν στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέτυχαν!

Κι οι Τσέχοι κι οι Αζέροι – στα βάθη της Ασίας – και φαίνονται αλλά κι είναι «σκληρά καρύδια» . Εντάξει . Δεν είναι της ισχύος της Φιορεντίνα . Δεν είναι όμως - επιμένουμε εμείς – Ντιναμό Τυφλίδας !

Διαβάστε ακόμη...