‘Ερχεται και ο Λέβινγκστον!

Από inpaok.com: Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φιλικό, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Παλατάκι, για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει και η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει, ότι θα δώσουν το «παρών» οι Κεν Μπάρλοου και Κλαούντιο Κολντεμπέλα.
Πηγή: inpaok.com
‘Ερχεται και ο Λέβινγκστον!

Ο σπουδαίος Κλιφ Λέβινγκστον θα παρευρεθεί στο επετειακό φιλικό, κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ κι άλλα μεγάλα ονόματα θα γίνουν γνωστά, μέσα στις επόμενες ημέρες, μετατρέποντας την αναμέτρηση με τους Ρώσους σε συνάντηση ... γιγάντων.

Ο Λέβινγκστον είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που πέρασε από την ιστορία του Δικεφάλου, ενώ εκτός της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος του 1992 με τους «ασπρόμαυρους», αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής NBA με του Σικάγο Μπουλς των Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν.

Το όνομα του πρώην Αμερικανού παόυερ φόργουορντ έχει ταυτιστεί με τη χρυσή εποχή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και σίγουρα, η παρουσία του στο «Παλατάκι» στις 9 Σεπτεμβρίου θα «ξυπνήσει» μνήμες από μεγάλες στιγμές της «ασπρόμαυρης» ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη...