Ο δρόμος των «κομμένων» παικτών του ΠΑΟΚ
SHARE:

Για κανένα παίκτη δεν είναι ωραίο να πληροφορείται ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα σεζόν. Ειδικά, μάλιστα όταν έχει ήδη προσφέρει στην ομάδα στην οποία ανήκει, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Σκόνδρα. Από την άλλη, όμως, ένας σύλλογος του επιπέδου του ΠΑΟΚ είναι προφανές πως πάν τα λειτουργεί με το σκεπτικό «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».
Και φέτος, ειδικά, από την αρχή έχει μπει ο στόχος να ανέβει η ποιότητα του έμψυχου δυναμικού. Ενδεχομένως στις επιλογές που έχουν κάνει ο Ίβιτς και ο Μϊχελ για τους παίκτες που πρέπει να μείνουν και αυτούς που πρέπει να φύγουν, να έχουν γίνει και λάθη.
Όποιος έχει την ευθύνη των αποφάσεων, έχει πάντα μπροστά του το ενδεχόμενο να κάνει και λάθος. Αυτό όμως δεν κρίνεται τώρα. Θα κριθεί όταν παίκτες όπως ο Σκόνδρας, ο Χατζηισαΐας, ο Σάμπο και ο Άντονις θα πάνε σε άλλη ομάδα και θα αρχίζουν να παίζουν. Έτσι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την δεύτερη ευκαιρία τους στον ΠΑΟΚ.
Με το να μένουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν κερδίζουν κάτι. Ναι, τα συμβόλαια που δίνει ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκονται εύκολα, όμως, από την άλλη αν ένας ποδοσφαιριστής μείνει για καιρό μακριά από την αγωνιστική δράση τότε η «χρηματιστηριακή» αξία του πέφτε και το επόμενο συμβόλαιο θα έχει μεγάλη διαφορά.