«Μπορούσαμε από σήμερα να ρίξουμε τον Γκιρτζίκη!»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου και αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που θεωρείται προάγγελος ανατροπής για την αντιπολίτευση.
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορούσαμε από σήμερα να ρίξουμε τον Γκιρτζίκη!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χατζηαποστόλου:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Το αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι η ανατροπή είναι προ των πυλών. Ξέρουμε πόσες ψήφους θα πάρουμε και ποιους θα έχουμε μαζί μας τον Οκτώβριο. Θα καταδειχθεί η δύναμη της αντιπολίτευσης. Τον Οκτώβριο θα γίνει σίγουρα η ανατροπή».

Αν γινόταν σήμερα να επιτευχθεί η ανατροπή: «Δεν θέλαμε να πάμε σε λύσεις προσωρινής διοίκησης. Μπορούσαμε να ρίξουμε τη διοίκηση σήμερα. Δεν το επιδιώξαμε, υπήρχαν αντιρρήσεις στη δικιά μας παράταξη. Εξ αρχής είπα ότι δεν πρέπει να πάμε στα δικαστήρια. Δεν μου αρέσουν αυτές οι λογικές. Αποτελούν μπούμερανγκ για τις προσωρινές διοικήσεις πολλές φορές. Πήραμε 82 ψήφους συν 3 της Άρτας που δεν ψήφισε. Οπότε είμαστε στις 85 ουσιαστικά».

Για τη μήνυση του Τρομπόκη στον Γκιρτζίκη: «Την απέσυρε. Ανέβηκε στο βήμα και μίλησε. Είχε δίκιο αλλά δεν μπορείς να πάρεις τον πρόεδρο της ΕΠΟ και να τον πας στο τμήμα. Θα γινόταν μπούμερανγκ για εμάς αυτό. Αν συνεχιζόταν η μήνυση θα γινόταν ήρωας ο Γκιρτζίκης. Τελικώς, απλά δεν ψήφισε η Ένωση Άρτας».

Για τις σχέσεις με παλιά στελέχη: «Κάποιος είχε πει κάτι για τους παλιούς και αναγκάστηκα να βγω επιθετικά. Είπα ότι δεν θεωρούμαστε παλιοί. Καθένας μας έχει επιλέξει τον δικό του δρόμο σε ό,τι έχει να κάνει με την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο».

Για τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία: «Δεν μπορεί να καταλάβει ο ΠΑΟΚ το δικό μας καθεστώς και το πώς λειτουργούμε. Όποιος διαιτητής αξιολογηθεί τώρα θα είναι πολύ καλός γιατί θα φοβάται την ανατροπή του Οκτωβρίου. Μπορούμε να αλλάξουμε τους πίνακες και την επιτροπή διαιτησίας. Προβλέπεται αυτό, οι πίνακες είναι ανοιχτοί. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ, ούτε κανένας άλλος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να καταλογίσει ευθύνες στην Πολιτεία και σε άλλους. Του είπα ότι αυτοί προκάλεσαν τη βία που επέλεξαν τον Παππά για το ντέρμπι Κυπέλλου».

Για το αν ενδέχεται να αλλάξουν πολλές Ενώσεις στρατόπεδο: «Μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις και από τις δύο μεριές. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, είμαστε σίγουροι ότι τον Οκτώβριο θα γίνει η ανατροπή. Θα τις πάρουμε τις εκλογές. Ξεκινάνε οι διαδικασίες, ίσως την επόμενη εβδομάδα γίνει συνέλευση για να βγάλουμε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Ανέφερα κάποιες θέσεις εγώ σήμερα, θα κάνουμε τη διακήρυξή μας εντός 15 ημερών. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο».

Για τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων: «Πρώτη φορά έγινε αυτό και το καυτηρίασα. Καλό ήταν το live streaming, μπορούσε όλη η Ελλάδα να βλέπει τι γινόταν. Δεν ήταν αντιδημοκρατικό. Ήταν αντιδεοντολογικό το ότι απέκλεισαν τους δημοσιογράφους. Το κατάλαβε ο πρόεδρος και το απέσυρε».

Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Είπα πολλά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό υπηρέτησα και υπηρετώ. Θέλω και ένα επίπεδο για το επαγγελματικό γιατί η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή. Η αξία είναι χαμηλά. Η αγάπη μου για το ερασιτεχνικό επεκτείνεται και στο επαγγελματικό, γιατί χωρίς αυτό δεν έχουμε Εθνικές ομάδες».

Για τις διώξεις των εισαγγελέων: «Διώκομαι πάλι. Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν αναγάγει την κριτική σε δυσμενή κρίση. Αν λες ότι κάποιοι είναι ανίκανοι, μειώνει το προϊόν και δεν μειώνει η τοποθέτηση του διαιτητή Παππά σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Οι πράξεις μειώνουν τη χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαίρου, όχι τα λόγια. Να σταθούν στο ύψος τους και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Όταν πάνε να δικάσουν θα πρέπει να ξεχνάνε τι ομάδα είναι. Δεν κατηγόρησα κανέναν δικαστή».

Διαβάστε ακόμη...