Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (19/6)

Από metrosport.gr: Η «Μ» και σήμερα σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των πέντε πιθανών ανταγωνιστών του Δικεφάλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (19/6)

ΑΓΙΑΞ

Διαπραγματεύεται με Φαμπιάν Γκίφερ

Οι άνθρωποι του Αγιαξ επιχειρούν ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα. Γι' αυτό και συζητούν με τον 26χρονο γκολκίπερ της Σάλκε, Φαμπιάν Γκίφερ, με τον οποίο, πάντως, ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Ο Γκίφερ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Σάλκε για τον οποίο ο Αίαντας έχει δείξει ενδιαφέρον, αφού, θυμίζουμε, ότι βολιδοσκοπεί και τον Χούντελααρ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Πουλάει (;)τον Σίλα

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι άνθρωποι της Άντερλεχτ καθώς περιμένουν τις εισηγήσεις του νέου προπονητή, Ρενέ Βάιλερ, για το ρόστερ, την ώρα, όμως, που οι προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές της πιθανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ πέφτουν βροχή. Για παράδειγμα η Γουλβς πιέζει για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού από την Γουινέα, Ιντρίσα Σίλα, ενώ και η Αταλάντα "γλυκοκοιτάζει" τον παίκτη.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Αποφασισμένος να μείνει ο Εμενίκε

Ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Εμανουέλ Εμενίκε, επέστρεψε στην Φενέρ μετά τον δανεισμό του στην Γουέστ Χαμ και δηλώσει έτοιμος να προσφέρει στην πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ. "Ίσως κανένας αυτή τη στιγμή να μην περιμένει πολλά από μένα, αλλά εγώ έρχομαι πίσω διαφορετικός" τόνισε, μεταξύ άλλων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε παρουσιάζονται θετικοί για την παραμονή του Εμενίκε στο ρόστερ.

ΣΑΧΤΑΡ 

Ανανέωσε ο Ισμαΐλι

Η Σαχτάρ "έδεσε" για αρκετά ακόμη χρόνια τον 26χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Ισμαΐλι. Οπως ανακοινώθηκε οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για νέο πενταετές συμβόλαιο. Ο Ισμαϊλι μετακόμισε στη Σαχτάρ τον Φεβρουάριο του 2013 από την πορτογαλική Μπράγκα.
Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει κερδίσει με την Σαχτάρ επτά τίτλους, ενώ την περασμένη περίοδο έγραψε 27 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Εμπιστοσύνη στουπάρχον ρόστερ

Τα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο στις τάξεις της Σπάρτα Πράγας. Προς το παρόν στο στρατόπεδο της δευτεραθλήτριας Τσεχίας δεν δείχνουν να "καίγονται" για ενίσχυση, γιατί όπως τονίζουν σε όλους τους τόνους έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός ότι κινείται πιο γρήγορα και από τις πέντε πιθανές αντιπάλους του στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Θα φανεί στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς στα τέλη Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη...