Στόχος του ΠΑΟΚ ταλέντο της Ρίβερ; (videο)

Ραδιοφωνικός σταθμός στο Μπουένος Άιρες, φέρνει τον ΠΑΟΚ ενδιαφερόμενο, για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Ρίβερ Πλέιτ, Τόμας Αντράντε.
Πηγή: inpaok.com
Στόχος του ΠΑΟΚ ταλέντο της Ρίβερ; (videο)

Ο Αντράντε έκανε την πρώτη του συμμετοχή, με την φανέλα της Ρίβερ το Σάββατο, απέναντι στην Βελέζ, όπου μπήκε στο 59΄της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει ως κλασικό δεκάρι αλλά και ως αριστερό εξτρέμ ενώ ήταν μέχρι και πρόπερσι διεθνής με την Κ17 της Εθνικής Αργεντινής.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός όταν ήταν 10 ετών πέρασε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικό αλλά για οικογενειακού λόγους γύρισε πίσω στην Αργεντινή και από την ηλικία μόλις των 11 χρόνων, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λανούς. Στα 16 του πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ και μαζί της κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, του μουντιάλ συλλόγων K17 όπου συμμετέχουν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας και της Νοτίου Αμερικής.

Πέρσι σε ηλικία 18 ετών δοκιμάστηκε στην Έβερτον αλλά τελευταία στιγμή πήγε με μορφή δανεισμού στην στην Μπόρνμουθ. Στην αγγλική ομάδα πήρε συμμετοχές και επέστρεψε στην Ρίβερ Πλέιτ όπου μόλις χθες έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

 

Διαβάστε ακόμη...