«Θέλουμε ασφυκτικά γεμάτο το Παλατάκι στο ματς με την ΑΕΚ!»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, και μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Παλατάκι στο παιχνίδι του Σαββάτου, ωθώντας τον «Δικέφαλο» στην πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλουμε ασφυκτικά γεμάτο το Παλατάκι στο ματς με την ΑΕΚ!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τέλη Ζουρνατζίδη:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Νομίζω ότι αν δούμε τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, είχαμε μεγάλα αποτελέσματα θετικά, αλλά και κάποια αρνητικά. Αυτό έκανε το αποτέλεσμα να ακούγεται ιδιαίτερο και να ακούγεται σαν επιτυχία. Οι δύο ομάδες δεν έχουνε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Είναι ατυχία να βρίσκεις μια καλή ομάδα στο χιαστί, ακόμα και με πλεονέκτημα έδρας. Είναι δύο ομάδες που η καθεμιά μπορεί να αποκλείσει την άλλη».

Για τις διαφορές που υπάρχουν στα μπάτζετ των δύο ομάδων: «Δεν έχει καμιά σχέση το μπάτζετ της ΑΕΚ με το μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι σε απόλυτους αριθμούς. Αν πάρουμε την αξία των παικτών θα καταλάβουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στη διαφορά του μπάτζετ. Πολύς κόσμος ξεχνάει ότι ο ΠΑΟΚ κάνει σχεδόν κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Με πολύ μικρό μπάτζετ σε σχέση με τους αντιπάλους, πετυχαίνει καλά αποτέλεσμα. Δεν προδικάζω ότι και φέτος θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο για να πάμε στους ημιτελικούς. Και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε διαφορές με τους αντιπάλους μας, αλλά καταφέρναμε να τους βάλουμε δύσκολα και στο τέλος δικαιωνόμασταν».

Για το γεγονός ότι η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα: «Αυτό έχει να κάνει με αθλητισμό και με μπάσκετ. Γι' αυτό είναι ωραίο το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Κανείς δεν εγγυάται ότι όπως ξεκινήσεις την χρονιά, έτσι θα την τελειώσεις. Είχαμε και θετικά και αρνητικά αποτελέσματα τη φετινή χρονιά. Το θέμα είναι το πώς αντιμετωπίζεις τις μεγάλες επιτυχίες και τις μεγάλες αποτυχίες. Αν θέλουμε να βάλουμε μια μεγάλη επικεφαλίδα στη χρονιά που ακόμα τρέχει, αυτή η επικεφαλίδα είναι "ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ". Δείξαμε τεράστια ψυχραιμία στα μεγάλα αποτελέσματα και δεν παρασυρθήκαμε. Αλλά επιδείξαμε τεράστια ψυχραιμία και στα αρνητικά».

Το μυστικό της φετινής ομάδας: «Δεν κακολογώ τον κόσμο ή τους ειδικούς ή αυτούς από την οικογένεια του ΠΑΟΚ που γελοιοποίησαν τον παίκτη που φέραμε μετά την ήττα από το Λαύριο. Ο καθένας κάνει αυτό που του είναι εύκολο, είτε για εντυπωσιασμό, είτε για να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολα. Εμείς δεν επιλέγουμε τον εύκολο δρόμο, γιατί δεν είναι ο σωστός. Με πλησίασε ένας γνώστης του αθλήματος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μου είπε να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, γιατί ενώ νικήσαμε κανείς μας δεν πανηγύρισε. Στις δύσκολες στιγμές μας δεν απομυθοποιήσαμε τους προπονητές, ούτε τα ρίξαμε στους παίκτες μας. Δεν κάναμε αλλαγές επί αλλαγών. Ξέρουμε ότι κάποιες επιλογές μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Απλά μαθαίνουμε για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις επιλογές μας μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του πρωταθλήματος».

Για τον αντίκτυπο που θα έχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ταρακούνησε αυτό το αποτέλεσμα τον κόσμο. Ήταν μια νίκη επί ενός αντιπάλου που είναι άκρως ανταγωνιστικός σε επίπεδο οπαδικό, αλλά και μπασκετικό. Στα αθλητικά πλαίσια εννοώ. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ. Είναι τελικός για εμάς αυτό το παιχνίδι. Αν κερδίσουμε θα μπούμε στην τετράδα, που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Αυτό που βγαίνει στην ΑΕΚ είναι αφόρητη πίεση».

Για τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ σχετικά με τη διαιτησία: «Καμιά φορά μέσα στο παιχνίδι τα πράγματα τα βλέπουμε με θολά μάτια. Έχω αδικήσει και εγώ διαιτητές, παίκτες και προπονητές, διαμαρτυρόμενος για οτιδήποτε. Μετά τον αγώνα έψαξα και δυσκολεύτηκα να βρω έστω μια δυο φάσεις που να αδικήθηκε η ΑΕΚ. Βρήκα και δυο τρεις φάσεις που ήταν δύσκολες για τους διαιτητές και δεν τις κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Η πίεση ήταν στον αντίπαλο. Πολλές φορές δεν ξέρεις πως αντιδράς υπό το φάσμα μιας αποτυχημένης χρονιάς μπροστά σου. Δεν στέκουν οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία και όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει αυτό το πράγμα».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Όποιος πιστεύει ότι θα δει ένα εύκολο ματς θα είναι λάθος. Είναι δύσκολο αυτό το σενάριο. Θέλουμε ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο. Να προστατέψουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...