Με πολλά κενά καθίσματα η φιέστα... (pics)

Από sdna.gr: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το Σάββατο sold out για την «φιέστα» με την Καλλονή, αλλά η... σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρήκε κάτι παραπάνω από 20.000 οπαδούς των «ερυθρόλευκων» στις εξέδρες.
Πηγή: sdna.gr
Με πολλά κενά καθίσματα η φιέστα... (pics)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν χθες πως δεν έμεινε ούτε ένα «μαγικό χαρτάκι» απούλητο για το παιχνίδι με την Καλλονή. Ένα ματς – γιορτή για την κατάκτηση του 43ου τίτλου. Οι καιρικές συνθήκες αποτέλεσαν τον ιδανικό «σύμμαχο» των «ερυθρόλευκων», αλλά το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν γέμισε. Το sold out έμεινε στα... χαρτιά.

Η έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καλλονή βρήκε στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου κάτι παραπάνω από 20.000 θεατές και οποιοσδήποτε παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την τηλεόραση μπορούσε να διακρίνει τα άδεια καθίσματα σε διάφορα σημεία του γηπέδου.

Η εικόνα των άδειων καθισμάτων δεν ταιριάζει με το sold out, οπότε υπάρχουν δύο τρόποι να «μεταφραστεί». Είτε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην πάνε στο γήπεδο για την φιέστα και προτίμησαν να περάσουν διαφορετικά το απόγευμα της Κυριακής, είτε οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» απαξίωσαν το ματς. Η ουσία, βέβαια, δεν αλλάζει και το γεγονός είναι πως δεν γέμισε το γήπεδο στην φιέστα.

Παρεμπιπτόντως και στην περσινή φιέστα του Ολυμπιακού, πάλι με αντίπαλο την Καλλονή, το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν γέμισε, καθώς στο γήπεδο είχαν βρεθεί περίπου 25.000 φίλοι των Πειραιωτών.

Διαβάστε ακόμη...