Αφωνη η Γερμανία με την Κ10

Από inpaok.com: Εκτός από την Κ11 και η Κ10 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Γερμανία και συμμετέχει στο τουρνουά του Βάιμπλινγκεν με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά και να έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα των διοργανωτών αλλά και των αντιπάλων.
Πηγή: inpaok.com
Αφωνη η Γερμανία με την Κ10

Οι ασπρόμαυροι έχουν πετύχει ως τώρα 37 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις τέσσερα!

Οι μικροί του Δικεφάλου πηγαίνουν από νίκη σε νίκη και ξεκίνησαν το τουρνουά με το εντυπωσιακό 9-0 επί της Τούσλα Ντίσλεντορφ.

Στη συνέχεια ο Δικέφαλος, έχασε από την Λειψία με 2-0 αλλά καθάρισε εύκολα την Καρλσρούη με 4-0 και την Ομπερσέλινγκεν με 6-0! H πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με την Κ11 να νικάει την Φελμπαχ 7-1, την Τσίμερν 0-3 και την Ουλμ με 1-0.

Η εκπληκτική πορεία των πιτσιρικάδων συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ντίτσιγκεν με 5-0 αλλά και την Μάιντς με 1-0 ενώ νίκησε και την Μπίλεφελντ με 3-1! Στη συνέχεια της ημέρας θα ξεκινήσει η νοκ άουτ φάση με την Μπάγερν Μονάχου να είναι μία από τις υποψήφιες αντιπάλους!

Στο γήπεδο βρίσκονται και Έλληνες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που συμπαραστέκονται στους μικρούς παίκτες.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Κουτρουλίδης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Πανικίδης Ευστάθιος, Τζίμας Στέφανος, Χατσίδης Δημήτριος, Ρομάνο Τιάγκο, Χατζήνας Ιωάννης, Κάλιογλου Τρύφων. Συνοδεύουν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας και Νίκος Παπαγεωργίου, καθώς και οι επικεφαλής του τμήματος scouting Γιάννης Αβραμίδης και υπεύθυνος δικτύου Football Prints Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...