Ο ΠΑΟΚ με Κονδύλη για τα πλέι οφ

Από basketplus.gr: Κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει το πρόβλημα. Δεν ήταν τυχαία η παρουσία στην Θεσσαλονίκη του Γιώργου Κονδύλη, στελέχους του ΕΣΑΚΕ, και οι επαφές που είχε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ  για το θέμα της έναρξης των πλέι οφ.
Πηγή: basketplus.gr
Ο ΠΑΟΚ με Κονδύλη για τα πλέι οφ

Ποιό είναι το πρόβλημα; Η κανονική περίοδος τελειώνει 9/4, αλλά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν θα μπορέσουν να παίξουν με Κηφισιά και Ρέθυμνο αντίστοιχα, γιατί παίζουν 7 και 8 Απριλίου την τελευταία αγωνιστική του τοπ 16 της Ευρωλίγκα και τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός αρχίζει στις 12 Απριλίου τα πλέι οφ στην διοργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να αρχίσουν τα πλέι οφ στην Ελλάδα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και εφόσον τα δύο ματς των αιωνίων δεν επηρεάζουν τα χιαστί ζευγάρια 4-5 και 3-6 (Ρέθυμνο, Κηφισιά να έχουν τελειώσει με τις θέσεις από την προετελευταία αγωνιστική).

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε την διάθεση να ακολουθήσει αυτό το σχέδιο με προοπτική η να τελειώσει τη σεζόν 27/4, η να περιμένει την 2η φάση μετά το Πάσχα (4/5). Διαφορετικά θα παίξει στις 9/4 και μετά θα "κάθεται" ένα μήνα μέχρι 4/5 με τους 5 ξένους παίκτες να θέλουν πάση θυσία αρκετές μέρες άδεια για να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους. "Όλα τα σενάρια είναι πρόωρα, γιατί τα πάντα τώρα είναι στον αέρα. Και ειδικά το τι θα γίνει με τις Ελληνικές ομάδες και τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα" σχολίασε στην "Α" ο Γιώργος Κονδύλης, προσθέτοντας:

"Ήταν μια απλά κουβέντα όπως την κάνουμε κάθε φορά με φίλους από την Θεσσαλονίκη. Ανταλλάχθηκαν απόψεις, σκέψεις, αλλά είναι νωρίς ακόμα για αποφάσεις" τόνιε το στέλεχος του ΕΣΑΚΕ, που όταν ρωτήθηκε για το αν τρομάζει η έστω αν τίθεται θέμα διακοπής του πρωταθλήματιος γιοα ένα περίπου μήνα (από 9/4 σε 4/5) είπε: "Μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι, υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές, θα δούμε".

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...